Brainteam Group AB

21 - 50 employees
Sweden
Som konsultbyrå inriktad på webbapplikationer och systemutveckling hjälper vi våra kunder både med mindre uppdrag och hela projekt. Våra ledord, kvalitet och kompetens, genomsyrar allt vi gör och vi har lång erfarenhet av konsultbranschen.
Konsultbyrå inom webb- och systemutveckling
Personerna bakom har lång erfarenhet av konsultbranschen och har arbetat med utveckling och projektledning i tidigare bolag. Brainteam har funnits i branchen sen 2012 och är ett dynamiskt företag som månar om de anställda.
Det är viktigt för oss att man som person får möjlighet att utvecklas och att förverkliga sina drömmar. Vi strävar efter en jämställd och prestigelös företagskultur där alla är lika värda och där man har möjlighet att påverka hur och vad vi arbetar med. Inom våra team arbetar vi agilt och värdesätter öppen kommunikation högt.
Din partner för webben
Vi förstår vikten av användarvänlighet och säkerhet, vilket är viktigt vid hantering av digitala identiteter. Med kunskap inom de största CMS-verktygen, så som Magnolia och WordPress levererar vi kvalitativa och säkra produkter till våra kunder.
Närheten till Europa gör att vi arbetar med både stora och små bolag och vi har flera internationella kunder. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi finns även i Göteborg och Stockholm.
No available consultants at the moment

Competence areas

IT & Telecom

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.