euphonia

1 employee
Sweden
Erfaren projektledare inom IT och logistik. Teamledare med ett sinne för strukturer och processer. Certifierad coach med erfarenhet av, och ett brinnande intresse för, ledarskap och personlig utveckling.
Karin är en erfaren konsult och projektledare inom IT och logistik med vana att leda stora implementationsprojekt av affärssystem på en global marknad, men också utvecklingsprojekt tillsammans med kund, där nya processer och arbetssätt definieras.
Karin är drivande och noggrann i sin planering. Viktiga framgångs-faktorer för ett lyckat projekt är tydliga mål, delaktighet samt kommunikation. Med sitt coachande ledarskap är Karin lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Karin motiveras av att leda en grupp individer mot ett gemensamt mål och är certifierad ICC-coach. Som person är Karin strukturerad, pålitlig och tydlig i sin kommunikation.
Karin har lätt för att se sammanhang och ett sinne för strukturer och processer. Detta i kombination med ett coachande ledarskap gör Karin till en mycket kompetent projektledare.

Want to know more?

Login to see competence areas, skills, roles, locations, contacts etc.
Already have an account? Login here.