Kandidatbolaget

2 - 4 anställda
Sverige

Kandidatbolaget hjälper IT-specialister till nya jobb och uppdrag samt företag att hitta duktiga medarbetare. Vår ambition är att hjälpa kandidater till nya och spännande utmaningar under hela deras karriär.

Kandidatbolaget hjälper IT-specialister till nya jobb och uppdrag samt företag att hitta duktiga medarbetare. Som du hör av vårt namn Kandidatbolaget så har vi stort fokus på kandidaten. Vår ambition är att hjälpa kandidater till nya och spännande utmaningar under hela deras karriär. Det går hand i hand med vår strävan att hjälpa våra kunder med att hitta rätt kandidat som uppfyller deras behov nu och över tiden.

Kandidat
Är du en erfaren IT-specialist inom något av områdena; systemutveckling, infrastruktur, support, test och testledning eller IT-ledare så kan vi hjälpa dig till din nästa anställning eller till ett spännande konsultuppdrag. Är du egenföretagare kan vi ge dig förslag på nya uppdrag som underkonsult.

Kund
Behöver du kompetens inom IT-området kan vi hjälpa dig oavsett om du behöver rekrytera eller är i behov av tillfällig förstärkning. Eftersom vi själva har arbetat inom branschen i olika befattningar så har vi lätt att förstå ditt kompetensbehov. Vi arbetar enbart inom IT och är specialister på att identifiera och presentera fram kvalificerade kandidater åt dig. Då vi dessutom har lång erfarenhet av alla ingående delar i rekryteringsprocessen och är certifierade i olika marknadsledande tester gör detta att vi är en pålitlig samarbetspartner för dig som kund.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.