Rådgiver styringssystem

Management & Strategy
This assignment is no longer available.
*****
Merk at det sitter en konsulent i oppdraget i dag
*****


Visste du at Avinor er mye mer enn bare drift av norske lufthavner?
Du kjenner kanskje Avinor best fra når du skal ut på reise? Ikke så rart - Avinor har ansvaret for nesten 600 000 avganger og landinger, over 50 millioner passasjerer og cirka 50 000 overflygninger i norsk luftrom årlig. Vi utvikler selv og forvalter en kompleks infrastruktur som er avgjørende for den operasjonelle driften og en rekke digitale systemer som er essensielle gjennom hele «passasjerreisen» - blant annet avinor.no, passasjerapp, partnerappen «Community», innsjekkingssystemer, bagasjehåndtering, flytider, fjernstyrte tårn og andre tårnkontrolltjenester, flygeinformasjonstjenester, værobservasjonstjenester, cyber security og mye mer!

Teknologi og utvikling spiller i denne sammenhengen en avgjørende rolle, men ikke like mye som menneskene og miljøene bak! Nå styrker vi laget betydelig på teknologisiden. De riktige hodene, det gode samarbeidet mellom avdelinger og enheter er avgjørende for at alt spiller sammen på en effektiv og trygg måte – for både passasjerene og partnerne våre.
Teknologiutvikling er sammen med bærekraft, et av Avinors viktigste strategiske satsingsområder fremover der menneskene og kompetansen vil være i fokus!


Oppgaver
  • Konsulenten vil ha ansvaret for å gjennomføre fasilitering prosessforbedringer sammen prosessleder innenfor tildelte prosesser.
  • Konsulenten vil videre ha ansvar for å modellere prosessmodeller i verktøyet Qualiware (SMART), og leveransen anses ferdigstilt når konsulenten har publisert disse, samt publisert tilhørende styrende dokumenter
  •  

Avtalt uttak av 4 ukers ubetalt ferie i oppdragsperioden.


Kompetansekrav
Vi ser etter en ressurs med følgende bakgrunn/kompetanse:
- Prosessmodellering i QualiWare Lifecycle Manager (QLM)
- Dokumentstyring
- Erfaring med fasilitering av workshops for prosessforbedring etter LEAN-metodikk
- Erfaring med styringssystemer i store selskaper
- Rådgivning for implementering og videreutvikling av prosessledelse
- God generell IT-forståelse
- God forretningsforståelse
- Kjennskap til luftfart

Søknadsfrist: 27.2.23 kl.12:00
Oppstart: Snarest
Varighet: 31.12.23
Omfang: 1 konsulent, 100%
Lokasjon: Bjørvika og Flyporten (OSL)
Infrastruktur
LEAN
Workshop
 Oslo, Oslo
Duration
23/03/2024 - 30/09/2024