Projektledare 9+ med Lumera erfarenhet

Teknik & Konstruktion
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Vår kund är en ledande leverantör av finansiella tjänster på den svenska marknaden för liv- och pensionsförsäkringar. De har nu påbörjat en moderniseringsresa och för år 2024 innebär nästa steg att granska möjligheten att införa ett nytt kärnsystem för försäkringsadministration. Denna granskningsprocess kommer att genomföras i samarbete med Lumera inom ramen för ett program som kallas Duplex.
Programmet Duplex söker förstärka sitt kärnteam med en erfaren IT-projektledare. Som IT-projektledare inom Duplex kommer du att spela en avgörande roll i en högprioriterad initiativ, arbeta tillsammans med ett talangfullt team för att utforska genomförbarheten av att införa ett nytt kärnsystem för de. Du kommer att leda IT- och testflödet och övervaka 10 viktiga arbetsströmmar som är avgörande för programmets framgång. Dina beslut och ledarskap under denna fas kommer att forma programmets riktning under kommande år.
Krav:
  • Vi söker en skicklig projektledare med gedigen bakgrund inom försäkringssektorn, särskilt inom affärstransformation och Lumera Core.
  • Tidigare erfarenhet av att driva affärstransformationer genom kärnsystemförändringar inom försäkring värderas högt.
  • En samarbetsvillig lagspelare med exceptionella kommunikationsfärdigheter, kapabel att leda och samordna med specialister från olika avdelningar inklusive Produkt, Kundservice, IT, Försäljning, Ekonomi och Aktuarier.
  • Kunnig inom allmänna projektledningsuppgifter såsom planering, förändringshantering, skapande av presentationer, workshop-facilitering och utveckling av beslutsunderlag. Visar en proaktiv och ansvarsfull inställning till leveranser, uppnår konsekvent högkvalitativa resultat inom fastställda tidsramar.

Vi ser fram emot din ansökan.
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen