Spelutvecklare

Teknik & Konstruktion
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Vill du skapa världens bästa mobila spel? Har du vad som krävs för att göra det möjligt? Vi letar efter en C++ ingenjör.
Du kommer att vara en del av ett team som talar ditt språk och tar sig an komplexa utmaningar - med hjälp av riktigt trevlig teknik. Våra spel är älskade av hundratals miljoner människor, och du kommer att bygga dem. Förutom motorer, system och plattformar som gör dem spelbara på vilken plattform som helst.
Om du vill skapa fantastiska användarupplevelser och underhållning för miljontals spelare att njuta av på språng är detta rätt jobb för dig. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha en del i att skapa och underhålla våra mobila avslappnade spel. Du kommer att specificera, designa, bygga och implementera befintliga och nya spelfunktioner. Som en del av utvecklingsteamet kommer du att njuta av en kreativ, utmanande och samarbetsvillig miljö där dina idéer kommer att vara lika värdefulla som din programmeringsexpertis.
Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
Designa, testa och implementera spelfunktioner
Ta en aktiv del i att förbättra spelupplevelsen.
Underhålla och optimera nya och befintliga spelfunktioner
Bidra med högkvalitativ och välstrukturerad kod till vår globala kodbas
Dela kunskap och hjälpa kollegor
Färdigheter för att skapa spänning: Enligt vår åsikt är programmeringserfarenhet och engagemang för spel samt viljan att dela bra idéer lika uppskattade. Är du en passionerad och kreativ lagkamrat? Vem du är:
Du tycker om att programmera i C++
Du brinner för spel
Besitter en hög känsla av kvalitet och finish samt stolthet i det arbete du levererar
Kapabel att ta tekniskt ansvar för den kod du utvecklar och öppen för feedback
Bonuspoäng Erfarenhet av Android eller iOS-utveckling
Erfarenhet av att arbeta med minnes-/prestandakritiska applikationer
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen