1. linje support

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Oppdragsbeskrivelse:
Konsulentene skal betjene 1.linje og bistå med IT-teknisk support for kundene våre i helseforvaltningen. Henvendelsene kommer til oss via telefon og elektronisk via vårt sakssystem. Åpningstiden er kl.08.00-15.45 og det er avgjørende at konsulentene er pålogget telefonen i denne perioden (med unntak av lunsj). Det er mange ulike kunder og løsninger og sette seg inn i da de i dag har lite felles infrastruktur og plattformer. Det er ulike AD-løsninger, arbeidsflater, driftssoner m.m. for de ulike kundene. Det er derfor viktig at man lett tilegner seg ny kompetanse og at man har et godt kompetansenivå i utgangspunktet. Vår dokumentasjon finnes i Confluence og brukes som oppslagsverk i feilrettingen i tillegg til at man selv må påregne å dokumentere ved behov.
 
Det er viktig at konsulentene har utpreget serviceinnstilling, samt at de er systematiske, strukturerte, effektive og innehar stor arbeidskapasitet. Det forventes også at konsulentene er positive og utadvendte med god evne til å videreformidle kunnskap til andre.
Må- ha krav:
Må ha dokumentert erfaring fra 1.linje telefon-support fra et større IT-miljø.
Må ha dokumentert teknisk kompetanse og god erfaring på minimum 2.linje nivå.
Må ha gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.
Må ha dokumentert 2 års erfaring og kompetanse på Microsoft-produkter innen M365-porteføljen og spesielt Azure-AD og Office 365.
Bør- ha krav:
bør ha referanser fra tilsvarende prosjekter/ leveranser. (Dette kravet tillegges mer vekt i evalueringen.)
bør ha ITIL-sertifisering.
bør ha god kompetanse på Active Directory
bør ha god kompetanse på terminalserver/citrix-miljøer
Varighet og omfang: 100% fra Snarest mulig, og senest 6. mai - 6 mnd
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 5.4
Infrastruktur
Drift
 Oslo, Oslo
Period
ASAP - Öppen