Senior utvikler (24/00446)

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Helsenorge har behov for ekstra utviklerkapasitet for å bidra med å videreutvikle løsningsområder for å støtte nye aktører som skal tilby tjenester på Helsenorge og videreutvikle eksisterende funksjonalitet, forvaltning og modernisering. Det er viktig med fokus på å få robuste løsningsområder, som er lett å forvalte.
Krav til kompetanse
I dette oppdaget legger vi stor vekt på en kombinasjon av teknisk dyktighet, strategisk forståelse og personlig engasjement. Det er viktig at teammedlemmer i dette prosjektet ikke bare har den nødvendige tekniske kompetansen, men også er dedikerte til kontinuerlig læring og utvikling. Vår ideelle kandidat er en som aktivt holder seg oppdatert med bransjens trender og teknologiske fremskritt, og som kan anvende denne kunnskapen i arbeidet med utviklingen av Helsenorge.
 
Vi ser etter selvstendige og løsningsorienterte utviklere med solid erfaring innen forretningsdrevet dataarkitektur og en sterk bakgrunn i applikasjonsutvikling, spesielt innen skytjenester som Azure. Ideelle kandidater vil ha en dyp forståelse av API-er for effektiv datahåndtering, kombinert med avansert kunnskap om databaseteknologier og -modellering. Erfaring med å designe og implementere databaser for høy ytelse, skalering og pålitelighet er essensielt.
 
Sikkerhet står høyt på vår agenda, og vi forventer at våre konsulenter er proaktive i å bidra til å drive frem forbedringer i våre arbeidsprosesser, øke kvaliteten på våre løsninger og forbedre brukeropplevelsen.
 
Kandidatene bør ha en god blanding av teknisk dyktighet, kreativ problemløsning og et ønske om kontinuerlig læring. Samarbeidsevner er essensielt, da denne rollen krever tett interaksjon med både tekniske og ikke-tekniske teammedlemmer for å oppnå best mulige resultater.
 
Databaser: Inngående forståelse for design og utvikling av databaser. Erfaring med effektiv lagring og organisering av data.
API-utvikling: Kompetanse i å designe og implementere API-er for effektiv integrasjon mellom systemer og plattformer.
Selvstendighet og problemløsning: Evnen til å jobbe uavhengig, identifisere og løse komplekse tekniske utfordringer med innovative løsninger.
Samarbeids- og kommunikasjonsevner: Sterke evner til å samarbeide på tvers av fagfelt og effektiv kommunikasjon av tekniske løsninger til både tekniske og ikke-tekniske ressurser.
Forretningsforståelse: Dybdeforståelse for hvordan teknologiske løsninger kan skape forretningsverdi, forbedre prosesser og brukeropplevelser.
Absolutte krav (MÅ tilfredsstilles)
Må ha relevant utdannelse innen IT, på høgskole-/universitetsnivå. (Lang relevant erfaring (10 år eller mer) kan kompensere for manglende utdanning.)
Må ha dokumentert minimum fem års relevant erfaring som utvikler (.NET, #C, ASP.NET)
Må ha minimum 2 års erfaring med Azure DevOps og Git
Må ha minimum 2 års erfaring med utvikling av løsninger som har strenge krav til sikkerhet og personvern
Må ha dokumentert erfaring med Kubernetes og containerteknologi.
Må ha erfaring med OpenID Connect/Oauth og JWT, og erfaring med integrasjon med ID-porten.
Må ha erfaring med å utvikle tilgangsstyringssystemer med tilpassede forretningsregler, inkludert representasjons-aspekter.
Må ha gode kommunikasjons-egenskaper både muntlig og skriftlig på norsk.
Evalueringskrav (BØR tilfredsstilles. Konsulent som ikke oppfyller kravet vil få lav score)
Bør ha relevante referanseprosjekter. Med relevant menes prosjekter som er innen samfunnskritiske løsninger med krav til meget høy tilgjengelighet. Tidligere erfaring med utvikling av Helsenorge, evnt andre tilsvarende løsninger, vil gi høy uttelling. Dette kravet er spesielt viktig og vektes høyest.
Bør ha lang dokumentert erfaring med løsninger med høye krav til sikkerhet, tilgjengelighet, ytelse og robusthet. Dette kravet er viktig.
Bør ha erfaring med datamodellering, utvikling av API-er og batch jobber
Bør ha erfaring fra arbeid med sensitive personopplysninger (særlige kategorier av personopplysninger) og arbeidserfaring med strenge krav til personvern og informasjonssikring
Personlig egnethet
Kandidaten bør ha god erfaring med samarbeid i prosjekter og kunne kommunisere godt med ulike typer IT-medarbeidere (tekniske ressurser), ressurser fra fagsiden (funksjonelle ressurser), ledelse og leverandører.
Oppstart: Snarest og senest 2. april 2024
Omfang: 100%
Varighet: 31. mars 2025 + opsjon1: 01.04. - 31.12.2025 og opsjon 2: 01.01.-31.12.2026
Arbeidsted: Oslo (onsite)
Søknadsfrist: 15. mars 2024
.NET
Git
Databaser
Azure
Kubernetes
Azure DevOps Server
OAuth
JWt
ASP.NET
 Oslo, Oslo
Period
ASAP - Öppen