IT Operations Specialist/Koordinator

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av Infrastruktur och trivs i en koordinerade roll!
Uppdragsbeskrivning:
I rollen som IT Operations Manager/Koordinator kommer du att ha en central operativ funktion, där du är den enda personen som innehar rollen. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att leda den dagliga driften av IT-avdelningen, som är outsourcad. Majoriteten av de system som används är egenutvecklade. Du rapporterar direkt till Head of Service Delivery and Infrastructure.
Du kommer att arbeta nära utvecklingsteam, release managers och delta aktivt i DevOps-forum. Det förväntas även att du upprätthåller en nära kommunikation med leverantörer och även de övriga siterna inom Norden och  England. Engelska är därför en viktig språkkompetens för rollen.
Kvalifikationer och ansvarsområden:
Ansvara för att övervaka och hantera alla IT-miljöer, inklusive Azure, on-premises, och IBM, för att säkerställa smidig drift och prestanda.
Ta ansvar för IT-säkerhetsfrågor och implementera åtgärder för att skydda systemen och data.
Uppföljning och förhandling med IT- leverantörerna
Fungera som kontaktperson vid större incidenter och agera som en självständig beslutsfattare i beställarrollen för olika IT-tjänster.
Delta i IT Change Advisory Board (IT-CAB) och agera som sammankallande för möten.
Din arbetsplats kommer vara i en hybridmiljö på kontoret i Råsunda, där närvaro förväntas minst två dagar i veckan, särskilt på tisdagar och torsdagar. Hela IT-avdelningen består av cirka 45-50 personer.
Kundens miljö omfattar bland annat: Azure, DockerSwarm, Kubernetes/OpenShift, IBMi.
Omfattning: 100%
Språk: Svenska
Förhandling
IBM
Infrastruktur
Svenska
Kommunikation
It-säkerhet
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen