Er du vår neste lærling i IT-utviklerfaget?

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Glasspaper Solutions er et norsk konsulent og programvareselskap. Vår strategi er å bruke vår kompetanse ute i oppdrag for våre kunder til å skape fortjeneste og subsidiere ideer til programvare vi kan utvikle for så å tilby våre kunder, og vi kan både håndtere totalleveranser og supplere kunder med kompetanse i sine prosjekter, samt at vi forvalter løsninger vi har levert til våre kunder.
Vi er meget godt posisjonert for videre vekst og mye moro, og søker i den forbindelse lærling innen IT-utviklerfaget.

Du kan forvente å bli del av et ungt, dynamisk team med takhøyde og ironi. Vi er alle opptatt av vår egen så vel som våre kollegaers utvikling. Vi komplementerer hverandres kompetanse og har i dag dyktige konsulenter innen .NET, Azure (evt. andre cloud tjenester), Docker, Devops, arkitektur, Front-end (React, Vue) og UX.

Glasspaper Solutions ble stiftet av konsulenter for konsulenter og i desember 2020 ble vi en del av Glasspaper Group fordi vi så at det ville gi oss mange fordeler. Først og fremst gir det oss muligheten til å fokusere på teknologi og rendyrke et sterkt fagmiljø, samtidig kan vi levere løsninger til selskapene i Glasspaper Group og kunne jobbe tverrfaglig med dyktige konsulenter innen MS 365, drift, IT-sikkerhet, risikostyring, compliance og Microsoft data platform (BI), samt produkteiere innen HR, HMS med mer. I tillegg har vi tilgang til de beste kursene i Norge gjennom Glasspaper. 

Hva betyr dette for deg?
Du blir del av en ung gjeng som har det skikkelig gøy sammen. Vi opptrer profesjonelt ovenfor våre kunder og legger stolthet i arbeidet vårt, men er opptatt av trivsel, ha fagsamlinger, delta på kurs, sparre faglig og jobbe sammen på prosjekter.
Som lærling hos oss vil du både få muligheten til variasjon i arbeidet gjennom internt og eksternt arbeid. Vi verdsetter særlig muligheten til å få innsikt i mange bransjer og løsninger for så å vurdere om vi burde utvikle løsninger som kan komme mange bedrifter til gode.
Du vil i hovedsak jobbe med nyutvikling og ha fokus på stort sett det som er av nye versjoner og teknologier relatert til .NET / Azure og / eller Front-end. Vi kan også garantere deg meget dyktige, faglige kollegaer.
Du får jobbe med spennende kunder og interne prosjekter.
Du får en inkluderende, støttende og tillitsfull leder som også er utvikler.
Du får et godt sosialt miljø hvor vi kan ha det gøy sammen, bli med på tur og gode middager.
Vi holder til i fine lokaler kort vei fra sentrum
Hvem tror vi at du er?
Du har snart har fullført andre året med Informasjonsteknologi
Du har lyst til å lære faget IT-utviklerfaget
Du kan kommunisere for å innhente informasjon rundt ønsker og behov å kan kommunisere dine forslag til løsning.
Du synes det er gøy med faglig kunnskap og trives med å lære nye ting.
Du liker å ha det gøy akkurat som oss!
Kanskje du er vår neste lagspiller på vårt CS lag som vi stiller i e-sport bedriftsserie? 
.NET
Docker
Devops
HR
UX
Azure
Drift
Compliance
Vue.js
 Oslo, Oslo
Period
ASAP - Öppen