Utvecklare med dataintresse - DataOps

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Vi är på en spännande resa med införandet av Data Mesh-modellen, där vårt DataOps-team står i centrum för denna utveckling. Vår ambition är att främja en kultur där data demokratiseras, vilket möjliggör för våra utvecklingsteam och andra stakeholders att arbeta mer effektivt och med ett starkt fokus på data- och experimentdriven utveckling.
Våra team åtnjuter stor autonomi och har friheten att välja arbetssätt och teknologier som bäst stödjer de mål som ställts upp. Aktuellt fokuserar teamet på att utveckla vår gemensamma datalösning, vilket omfattar allt från datainsamling till visualisering. Detta inkluderar skapandet av dashboards för utvecklingsteam, analysverktyg för redaktörer och analytiker samt stöd för innehållsproduktion. Innovation är en viktig del av vår kultur, och vi uppmuntrar detta genom regelbundna hackdagar och innovationssprintar i en inkluderande och stimulerande arbetsmiljö.
Krav för rollen inkluderar:
Erfarenhet av GCP/Big Query eller andra Cloud plattformar
Erfarenhet av större programmeringsspråk såsom Python, Go, och Java
Erfarenhet av SQL
Kunskap i Kubernetes och GitLab eller motsvarande teknologier
Ett starkt intresse för data och ett driv att utforska detta område
Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling inom ett tvärfunktionellt team
Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team som delar vår passion för data och teknik, och som är redo att bidra till vår vision om en mer data-driven framtid.
Start: ASAP
Språk: Svenska eller Engelska
Plats: Stockholm
Java
SQL
Python
Vision
Svenska
Programmering
Produktion
Golang
Kubernetes
Google Cloud Platform
GitLab
DataOps
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen