UX-fokuserad utvecklare för Data Governance plattform

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Uppdragsbeskrivning
ICA Gruppen är i processen att implementera en Data Governance Plattform genom Collibra’s Data Intelligence Platform och är nu i ett skede där fokus är på att definiera och utveckla användarfunktionalitet för specifika syften. Mycket av arbetet som krävs är att göra plattformen applicerbar för ICA specifika behov. För att hantera ett ökat fokus på leverans av funktionalitet för användare så behöver vi stärka upp vårt team. 
Vi söker en utvecklare med viss erfarenhet av UI/UX som ska jobba med att definiera användarflöden, konfigurera UI och implementera workflows för att styra användarnas arbetssätt. I rollen kommer du att prata med användare för att förstå deras behov och implementera lösningar i vår Data Governance Platform, Collibra. 
Då vi är ett litet team och fortfarande lär oss möjligheterna och begränsningarna av plattformen är arbetet agilt med nära dialog mellan PM, som har teknisk bakgrund, och utvecklare. PM ansvarar för att förstå företagets behov och strategier för att definiera en roadmap, men utvecklare förväntas vara involverade i prioriteringsprocessen och ge input. 
Profil & Meriter
För att lyckas och trivas i denna roll bör du kunna demonstrera:
Erfarenhet av workflowdesign
Erfarenhet av Java eller Groovy
Erfarenhet av UI/UX design eller liknande relevanta arbetsuppgifter
Gärna erfarenhet av Data Governance system 
Relevant universitetsutbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet

Uppdragets omfattning
Omfattningen av uppdraget är 100 %
under perioden 2024-04-22 - 2024-12-20
Språk: Svenska
Plats: Onsite i Solna
Java
Svenska
UX
User Interface Design
Groovy
Collibra
 Solna, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen