Frontendutvecklare till streamingbolag

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
emagine söker en frontend-utvecklare till vårt Live-team, som är en del av en ledande nyhetsorganisation i Sverige. Vi arbetar med ett agilt och målstyrt tillvägagångssätt, med ett starkt fokus på användarupplevelse och datadriven metodik. Samarbetet med nyhetsredaktionerna är nära, vilket säkerställer att vi alltid är uppdaterade och relevanta.
Den sökta positionen innebär att vara en del av vårt live-team, som primärt arbetar med att förbättra live-upplevelsen samt utveckla vårt interna verktyg för direktrapportering. Teamet kommer under våren att fokusera på att utveckla vår valresultattjänst . Vårt team består av produktägare, UX-designers, digitala designers samt frontend- och backendutvecklare.
Vi ser fram emot att välkomna en konsult med:
Erfarenhet av att utveckla produkter och gränssnitt för både interna och externa användare.
Omfattande kunskap i JavaScript och React.
Tidigare arbete med TypeScript, DevOps, tillgänglighet (a11y) och testdriven utveckling (TDD).
Erfarenhet av att arbeta med streaming
Det är ett plus om du har:
Erfarenhet av att arbeta med valresultattjänster eller liknande projekt.
För att trivas i vårt team bör du vara nyfiken och öppen för nya lösningar, både tekniskt och metodiskt. Vi värderar högt fungerande, självorganiserande team med stor autonomi, där alla medlemmar bidrar aktivt. En vilja att framföra idéer och samtidigt hantera utmaningar pragmatiskt är essentiellt. Vi arbetar tillsammans genom hela utvecklingsprocessen, från utforskning till leverans och uppföljning.
Start: 1a april
Språk: Svenska
Ort: Stockholm
TDD
Devops
Typescript
Svenska
Javascript
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen