Projektledare Immer utveckling

Management & Strategy
This assignment is no longer available.
För vår kund söker vi efter en Projektledare till deras Immer utveckling.

Bakgrund:
Immer är en befintlig tjänst hos kund. Den handlar om att folkbokföringsuppgifter inhämtas från Skatteverket och placeras i ett masterdataobjekt för vidare konsumtion av de verksamhetssystem som nyttjar uppgifterna.

Uppdragsbeskrivning:
Vi söker en projektledare för att hålla ihop en utvecklingsinsats omfattande ca 500 timmar. Utvecklingsarbetet handlar om förbättringar och delvis införande av ny funktionalitet i den befintliga tjänsten Immer (kort beskriven ovan). I rollen som projektledare ingår bla att leda utvecklingsarbete, säkerställa att tids- och budgetramar hålles, kommunicera med projektägare och styrgrupp. De utvecklare som arbetar i projektet befinner sig till största delen på distans vilket innebär att även projektledaren kan göra så på delar av tiden. Vi räknar med att ca 50% av arbetstiden bör förläggas på plats i hos kunderns lokaler i Malmö.

Ska-krav:
  • Skall ha relevant erfarenhet inom projektledning, dvs med gott resultat ha projektlett systemuvecklingsuppdrag
  • Ha god kommunikativ förmåga och därmed kunna föra dialoger med intressenter

Bör-krav:
  • Ha tidigare erfarenhet av arbete i kommunal organisation


Uppdragets genomförande, tider och omfattning:

Startdatum: 2024-04-02
Slutdatum: 2024-08-31
Option på förlängning: Option att förlänga avtalet finns på 18 månader. Option som nyttjas i detta avtal sker alltid till redan gällande villkor.
Omfattning: Uppdraget omfattar ca 25% men kan ökas upp till 100%
Plats för genomförande: Lokalerna i Malmö och online via Teams.
Ersättningsform: Löpande ( SEK/h). Det utgår inte ersättning för resor eller restid.
Fakturaplan: Månadsvis fakturering baserad på rapporterad tid i Ework time (tidrapporteringssystem)
Fakturainformation: PayExpress är standard på alla våra kontrakt. Se information nedan. Annars gäller 30 dagars betalningstid + 1-5 dagar för administration.
  • Uppdragsvillkor är enligt ramavtal.
  • Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.



PayExpess:
Vi erbjuder nu en snabb och smidig betalningslösning, så du slipper långa väntetider. Med oss får du din betalning inom 3-5 dagar efter att din tidrapport har blivit godkänd. Denna fördel ingår som standard i nästan alla våra avtal utan extra arbete från din sida. Läs mer på nedan länk: https://knowledge.eworkgroup.com/payexpress-get-paid-within-days-not-months
Projektledning
 Malmö, Skåne län
Duration
04/04/2024 - 31/08/2024