PROJEKTLEDARE FRAMTIDA KUNDAVTAL LinkedIn

Management & Strategi
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Vi söker till vår kund efter en Projektledare. Uppdraget avser en resurs som ska driva och projektleda Projektet Framtida Kundavtal. Konsulten kommer att stötta i arbetet att skriva och ta fram avtalet, dvs inte endast projektleda. 
Skallkrav
Lång erfarenhet av projektledning och/eller framtagande av kundavtal i dialog med relevanta stakeholders.
Kunskap i att leda projekt, behärska praktiska metoder, tekniker och administrativa rutiner för att säkerställa att projekt når uppsatta mål.
Kunna granska projektets etablering, målformulering, struktur och organisation men också kunna göra tids- och resursplanering samt kostnadsbudget.
Förstå metoder för riskanalys och kvalitetssäkring.
Ha arbetat med kundavtal, kunddialoger, produktfrågor tidigare. Fördelaktigt med god förståelse för juridiska frågor kopplat till avtalsskrivning.
Relevant eftergymnasial IT-utbildning eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.
Behärskar svenska och engelska på ett bra sätt i både tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Office.
Kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmågan att skapa engagemang och inspiration inom uppdraget. Förmåga att väga samman komplex information och visa omdöme vid agerande och beslut.
Erfarenhet från Bank och Finans är högst önskvärt. Det viktiga är förståelse för projektledarkompetens samt god erfarenhet och förståelse för juridiska frågor kopplat till avtalsskrivning.
Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att kandidaten har en positiv grundinställning och med en god förmåga att kommunicera med olika befattningsnivåer inom företaget, snabbt kunna vara självgående samt kunna hugga i små som stora uppgifter.
Omfattning: 100%
Start: omgående
Ort: Stockholm
Period: 2024-12-31
Projektledning
Svenska
Kvalitetssäkring
Riskanalys
Finans
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen