Modern Workplace-konsulent

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
emagine søger lige nu en konsulent til opgaver i relation til at applikationsmodning og "pakkehåndtering" til Intune software deployment.
Vores kunde er i gang med at flytte platform fra en traditionel SCCM baseret tilgang til modern workplace. I denne forbindelse har de et behov for gennemgang af samtlige anvendte applikationer i vores windows miljø og få disse pakket til Modern Workplace.
Vi søger en konsulent som kan hjælpe med dette.
En meget stor del af deres applikationspakker i dag er pakket og distribueres gennem SCCM til deres klienter. En del applikationer er også installeret manuelt - men på deres nye setup accepteres ikke manuelle installationer og alt skal pakkes og distribueres via Intune. De forventer at lande på små 500 forskellige applikationer til at dække deres ca. 5000 arbejdspladser.
Pakning af applikationer håndteres af en ekstern partner, men de har ansvaret for at forberede pakning, dokumentere applikationen samt teste applikationen i deres miljø.
Deres proces er som følger:
1. Kontroller Licens
2. Kontroller om pakke allerede eksisterer
3. Oprettelse af pakkedokumentation
4. Klargøring/download af software og installationsvejledning.
5. Test af installationsvejledning
6. Pakkebestilling
7. Bestil sammenkædning AD rettigheder
8. Pakketest
9. Kontrol af distribution. (er pakken tilføjet evt. SW groups)
10. Opdatering af dokumentation på pakke.
11. Udfasning af evt. ældre version af pakke.
Opgaver for konsulenten bliver at medvirke til håndtering af dette.
Det er vigtigt at man som konsulent i denne rolle kan arbejde struktureret og selvstændig med dette. Samtidig kan det være en fordel at have arbejdet med pakkemodning tidligere og have en god indsigt i applikationsinstallation og håndtering af fejl, da deres opgave også er dokumentation og test (herunder fejlmelding til leverandør).
Opstart:
15.04.2024

Varighed:
01.12.2024

Omfang:
Fuldtid

Lokation:
Midtjylland
Installation
Ad
Dokumentation
Intune
 Midtjylland, Midtjylland
Period
2024-04-15 - Öppen