Lösningsarkitekt med erfarenhet av ERP

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Vår kund har nyligen initierat ett omfattande ERP-projekt. För att säkerställa en smidig och effektiv övergång till det nya systemet behöver de nu en erfaren lösningsarkitekt med särskild fokus på ERP.
 
Plats: Stockholm
Start: ASP med 6 mån avtal + möjlighet till förlängning
 
Som lösningsarkitekt kommer du kommer att arbeta nära projektteamet och andra intressenter för att förstå verksamhetskraven och omsätta dem till konkreta tekniska lösningar. Ditt arbete kommer att omfatta allt från att definiera arkitekturella riktlinjer och best practices till att ta fram detaljerade systemdesigner och integrationsplaner. Rollen kan också innefatta andra uppgifter relaterade till IT-arkitektur och systemutveckling, beroende på behoven i övriga projekt inom företaget. Vi söker en person som är flexibel och villig att ta sig an nya utmaningar i en dynamisk miljö.
 
Det är av yttersta vikt att du är driven, engagerad och har en stark nyfikenhet för att utforska och lära dig nya teknologier och system. Du behöver inte vara en "supersenior" inom området, men du bör ha gedigen erfarenhet av att arbeta med ERP-system och en god förståelse för dess komplexitet och funktioner.
Du kommer att samarbeta nära med en annan kollega från Nexer, som för närvarande fungerar som huvudsaklig arkitekt på kundens företag. Det är därför viktigt att du har goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta effektivt med olika intressenter och teammedlemmar.
 
Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och vara en nyckelperson i genomförandet av detta ERP-projekt, ser vi fram emot att höra från dig.
 
Systemutveckling
ERP
ASP
Kommunikation
IT-arkitektur
 Stockholm, Stockholms län
Period
ASAP - Öppen