CRM utvecklare - vikarie

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Description

Uppdragsspecifikation
Bakgrund
Region Stockholm har det övergripande ansvaret för att alla som bor i, eller besöker, regionen ska ha tillgång till en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. I Trafikförvaltningens (TF) uppdrag ligger att bereda och verk­ställa beslut om inriktning och omfattning för en långsiktigt hållbar kollektiv­trafik. Dessutom ansvarar vi för styrning och uppföljning av trafikdrift samt upprätthållandet av infrastrukturens funktion, säkerhet och värde. Varje dag reser mer än 700 000 personer med den allmänna kollektivtrafiken, det vill säga resor med tunnelbana, bussar, pendeltåg och lokalbanor.
Färdtjänsten i Region Stockholm hanterar särskild kollektivtrafik för personer med funktionsnedsättningar till en kostnad av ca 1,2 miljarder kronor om året. Årligen görs mer än 3 miljoner färdtjänstresor av de ca 70 000 personer som har tillstånd till färdtjänst i Stockholms län. Utöver dessa färdtjänstresor sker även ett stort antal sjukresor där personer utifrån sina medicinska behov får ersättning för sina resor till vårdinrättningar i Region Stockholm
Som anställd eller konsult förväntas man att efterleva Trafikförvaltningens värderingar vilket är:
Öppenhet: Ett enkelt hej kan leda till så mycket. Genom att bjuda in och dela med oss skapar vi en offentlig verksamhet med ett öppet klimat. Vi jobbar för hela regionens invånare. Alla räknas.
Kompetens: Hos oss vågar vi välja en riktning, men vi har också modet att tänka om. Vi tar tillvara på varandras kunskap och vill hela tiden lära mer. Här finns möjligheter att växa och utvecklas.
Pålitlighet: Tillsammans levererar vi kollektivtrafik och utvecklar den för fram­tiden. Vi är tydliga med både förväntningar och utmaningar. Om något inte fungerar förklarar vi varför och tar ansvar.
Samverkan: Hos oss är alla en del av helheten, det ger energi. Vi inkluderar alla som behövs för att vi ska kunna nå de gemensamma målen.
IT-avdelningen (IT) ansvarar för trafikförvaltningens design, utveckling och förvaltning av Trafikförvaltningens digitala tjänster för att bidra till en attraktiv och hållbar kollektivtrafik.
 
1        Beskrivning av Externa Tjänster – Produktområde SPT
Sektionen ansvarar för Trafikförvaltningens alla digitala tjänster mot resenärer, trafikutövare och samarbetspartners. Vi initierar och driver nya initiativ samt vidareutvecklar våra tjänster i enlighet med de digitala utvecklingsplanerna för att säkerställa att vi når Trafikförvaltningens övergripande digitaliseringsmål och de långsiktiga målen för Region Stockholms kollektivtrafik.
Alla tjänster vi förvaltar och utvecklar skall vi säkerställa en kostnadseffektiv, stabil och förutsägbar produktion.
Detta uppdrag avser främst arbete inom produktområde Särskilda Persontransporter men kan vid behov också omfördelas till andra teknikområden inom Sektion Externa Tjänster.
 
2        Beskrivning av uppdraget
Detta uppdrag är primärt ett vikariat för en föräldraledighet, men kan dock utökas till ett mer långsiktigt uppdrag.
Vi efterfrågar en CRM utvecklare för fortsatt utveckling och underhåll av vårt tillståndssystem. Systemet baseras på Microsoft Dynamics CRM och har i hög omfattningen anpassats till verksamhetens behov. Systemet består även av två webbplatser kopplade till CRM:et och ingår i ett integrationstätt systemlandskap med en mängd beroenden.
Som CRM utvecklare arbetar du primärt med systemutveckling men är också inblandad i arkitektur och lösningsdiskussioner, du kommer att vara en viktig del av ett tvärfunktionellt agilt team på ca 10 personer, samt i utveckling av hela produktområdet och de flöden som är relaterade till tillståndshantering. Vi ser att du aktivt bidrar till teamets utveckling och gärna tar ett helhetsgrepp i allt från verksamhetens behov till implementation. Du är driven, kommunikativ och har god samarbetsförmåga.
 
2.1        Utrustning
Följande utrustning krävs för uppdraget: 
1.        Mobiltelefon
Trafikförvaltningen tillhandahåller en dator samt en arbetsplats på Trafikförvaltningens kontor.
 
2.2        Placering
Uppdraget möjliggör för närvarande både arbete på distans (2-3 dagar i veckan) och på plats på kontoret på Kungsholmen i Stockholm (Lindhagengatan 100). Dagar och tider för detta styrs efter behov i organisationen och efter beställarens godkännande. Den del av arbetstiden som sker på distans ska offererande bolag erhålla fullgod arbetsmiljö.
 
3        Uppdragsstart och uppdragsavslut
3.1        Uppdragsstart
Innan uppdragsstart ska konsulten ta del av och signera sekretessavtalet (sekretessförbindelse m.m. konsulter) i Magnits portal.
Konsulten kan komma att kontaktas för inhämtning av personuppgifter i samband med en kontraktering i onboarding syfte.
 
3.2        Uppdragsavslut
I samband med uppdragsavslut genomförs ett slutmöte där resurskonsulten och den som arbetslett resurskonsulten medverkar. Mötet syftar till att återföra erfaren­heter av genomfört uppdrag.
 
4        Tidplan och omfattning
Start: 2024-05-06
Slut: 2025-04-30
Förlängningsoptioner: Beställaren har möjlighet att med befintliga kontraktsvillkor förlänga kontraktstiden med ytterligare 1+1+1 år
4.1        Uppdragets omfattning: 40 timmar per vecka
 
5        Övriga villkor
5.1        Övertid
Övertidsarbete (enkel övertid och kvalificerad övertid) kan tillkomma under uppdragets gång.
Konsultbolag hittar utförlig beskrivning om samtliga tidarter under referensbiblioteket i portalen. Se dokument ”Trafiknämnden_riktlinjertidarterförutomordinarietidver1.2”.
 
5.2        Obekväm arbetstid
I de fall där konsult har förlagd arbetstid utanför ordinarie arbetstid (08:00-17:00) kan Obekväm arbetstidstillägg utgå. Endast efter skriftligt godkännande av behörig beställare kan kompensation utges för obekväm arbetstid (OB1, OB2, OB3 & OB4).
Konsultbolag hittar utförlig beskrivning om samtliga tidarter under referensbiblioteket i portalen. Se dokument ”Trafiknämnden_riktlinjertidarterförutomordinarietidver1.2”.
 Stockholm, Stockholms län
Period
2024-05-06 - 2025-04-30