Systemutvecklare

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Migrationsverket behöver systemutvecklare som arbetar med utveckling och systemarkitektur inom Migrationsverkets system och uppgifter relaterade till det. I detta fall system inom integration och event streaming.
 
Konsulten som efterfrågas kommer att arbeta med design och utveckling av it-system utifrån mål ställda i vår målarkitektur samt behov ställda från andra utvecklingsteam. Arbetet bedrivs i ett plattformsutvecklingsteam som ansvarar för hela livscykeln hos sina system vilket innefattar underhåll, nyutveckling samt drift under kontorstider. Teamen arbetar med agila utvecklingsmetoder och med kontinuerliga leveranser och har kvalitetsansvar för sina plattformar. Teamet arbetar uppsökande emot andra utvecklingsteam för att söka upp behoven på utvecklingen, och arbetar som intern konsult inom vår utvecklingsorganisation för att hjälpa andra utvecklingsteam att förstå hur teamets plattformar fungerar och hur man som konsumerande part ska använda dem.
 
Säkerhetsskyddsavtal
Nivå 3: Företaget kan komma att få del av hemliga uppgifter i myndighetens lokaler eller av myndigheten anvisade områden eller lokaler.
 
Distansarbete
Enligt överenskommelse
 
System Architecture
Drift
Säkerhet
 Norrköping, Östergötlands län
Period
ASAP - Öppen