Verktygsspecialist - Atlassian

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu en Verktygsspecialist – Atlassian till vår kund. Verksamheten avser att utöka sitt engagemang i Atlassians svit av verktyg: specifikt Jira, Bitbucket och Confluence. Idag använder dem Jira, Bitbucket och Confluence men vill förbättra strukturer kring platser och information i Confluence, projekt i Jira samt skapa en fungerande förvaltningsorganisation för dessa produkter.
 
Konsulten kommer att arbeta med förbättring av verksamhetens nuvarande användning av Confluence, Jira och Bitbucket samt med utbildning av personal som ska kunna agera i olika admin och super user-roller.
Konsulten ska bidra med teknisk kunskap och erfarenhet av implementation av Atlassians svit av verktyg och utföra ändringar i Jira, Bitbucket och Confluence, samt stå för drift och underhåll av nuvarande installationer av verktygen hos kunden under uppdragets längd.
 
Slutresultat är införd produktstruktur enligt verksamhetens önskemål i Jira, Confluence och Bitbucket.
Uppdraget ska delvis utföras i kundens lokaler i Norrköping men kan delvis utföras på distans. Man kan räkna med att viss tonvikt finns på att finnas på plats i Norrköping i början av uppdraget samt vid uppstarts- och utbildningsaktiviteter.
Jira
Confluence
Drift
Bitbucket
 Norrköping, Östergötlands län
Period
2024-04-15 - 2024-12-31