Senior plattformutvikler

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Seksjonen Utviklings- og integrasjonsplattformer leverer viktige bidrag i arbeidet med å gjøre veien fra kode til kjørende applikasjoner i produksjon så kort og automatisert som mulig. Vi utvikler for utviklere, for å gjøre det enklere å forholde seg til infrastruktur.
Utviklings- og plattformtjenester leverer flere typer on-premise plattformer (Kubernetes, Kafka, API Management, utviklerverktøy), og nye behov leveres fortløpende. Plattformene danner fundamentet for  IT-løsninger og er sentrale for IT-utviklingen som foregår i selskapet. Målet vårt er å levere selvbetjente og automatiserte plattformer som dekker viktige, felles behov. Vi velger egen teknologi og bruker de verktøyene vi mener er best egnet til å løse de forskjellige oppgavene. Vi jobber smidig med kontinuerlige leveranser, i et ungt og dynamisk miljø.
Seksjonen har totalansvar fra tidlig analyse til produksjonssetting, og utviklerne må derfor kunne jobbe på alle lag i løsningen og i alle faser fra analyse, dokumentasjon av krav, arkitektur- og designvurderinger, programmering/test og utrulling til produksjon.
Vi leverer Kafka som en selvbetjent løsning i eget datasenter. Vår oppgave er drift og forvaltning av Kafka-clusteret, samt videreutvikling med ny funksjonalitet ved behov. Vi skal styrke vårt team og søker innleie av senior plattformutvikler, fortrinnsvis med solid Kafka-kompetanse.
 
Sentrale arbeidsoppgaver:
Automatisering av Kafka-plattformen
Overvåke og optimalisere Kafka-cluster
Feilsøking og feilanalyse ved hendelser
Drift og forvaltning av plattformen og tilhørende tjenester
Ivareta sikkerhet i plattformen
Videreutvikling av plattformen i tråd med nye behov og muligheter
Håndtere forespørsler og støtte til utviklingsteam
For mer informasjon se vedlegg
Infrastruktur
Programmering
Drift
Kubernetes
Kafka
 Oslo, Oslo
Period
ASAP - Öppen