Elkraftingeniør

Technology & Engineering
This assignment is no longer available.
På vegne av vår kunde i Oslo er vi på utkikk etter en Elkraftingeniør!
 
I denne stillingen skal man Prosjektere Banestrømforsyning og høyspenningsanlegg spesielt brytere innenfor 132kV og 22kV forsyningsanlegg, og jordingsanlegg. Det vektes positivt om du har prosjekteringserfaring innen EPLAN/AutoCad/REVIT.
Vi ser derfor etter elkraftingeniører med denne erfaringen. 

Kunden vår holder til på Linderud med gode kollektivforbindelser, samt egen parkering og lademuligheter. På bygget har vi gode trenings- og garderobefasiliteter og bedriftsidrettslaget har også flere aktivitetstilbud. 
 
Dine muligheter for personlig vekst:
Her vil du få muligheten til å supportere innovative løsninger med ny teknologi. Du vil være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og får delta i alt fra mindre til store prosjekter, hvor vår moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. Leveranse og produksjon er hovedfokus, hvor du arbeider fra kan derfor være en kombinasjon av kontor og hjemmekontor.

Jefferson Wells har et sterkt engasjement for mangfold og inkludering i alle aspekter av vår virksomhet. Vi ønsker å speile mangfoldet i befolkningen og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. 
AutoCAD
Drift
Autodesk Revit
 Oslo, Oslo
Duration
ASAP - Open