Utveckling- drift och support Qlik Sense

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.

Vår kund Svenska Bostäder söker information för Utveckling- drift och support Qlik Sense
 
Ramavtal: Adda Inköpscentral - IT-konsulttjänster
RFI – Request For Information
 
RFI-beskrivning
Under de senaste två åren har Svenska Bostäder utvecklat BI-verktyget i Qlik Sense för att kunna analysera och följa upp olika delar av bolagets verksamhet. Det har skapats applikationer för förvaltningsverksamheten, uthyrningsverksamheten, energiuppföljningen och den ekonomiska uppföljningen över organisatoriska enheter.
 
Som en del av marknadsanalysen genomför nu Svenska Bostäder denna RFI för att få en bättre bild av vad som finns på leverantörsmarknaden avseende Utveckling - drift - driftövervakning och support av Qlik Sense. Med hjälp av resultatet från RFI:n hoppas Svenska Bostäder kunna identifiera vad marknaden har att erbjuda och vad som är viktigt för att genomföra en bra upphandling och uppnå en god affär för båda parter
                 
De frågor vi är intresserade av att få svar på framgår i bifogad Excel-fil.
Det finns utrymme för leverantör att lägga till ytterligare information i Excel-filen som leverantören anser vara av intresse för Svenska Bostäder.
Svara gärna direkt på respektive fråga.
   
Svenska Bostäder kan komma att genomföra uppföljande dialoger med leverantörer utifrån de svar som inkommit i denna RFI under vecka 20 och 21. 
 
Svarstid & svarssätt:
Vänligen inkom med era svar senast 2024-04-26
Svenska
 Stockholms län
Period
ASAP - Öppen