Data Engineer

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Projektin kuvaus ja tiimi
Kehittämiseen kootaan tiimi, jonka tavoitteena on uudistaa asiakaskokonaisuuksien hallinta. Kehittäminen kattaa asiakaskokonaisuuden hallintaan ja ylläpitoon liittyvien prosessien ja teknisten kyvykkyyksien kehittämisen, asiakaskokonaisuusdatan laadunhallinnan ja asiakaskokonaisuustiedon tarjoamisen niitä hyödyntäville tahoille rahoitusprosessin eri vaiheisiin ja viranomaisraportoinnille. Projektissa kehitetään uusi käyttöliittymä toimihenkilöille asiakaskokonaisuuksien hallintaan ja taustalla oleva tietokanta, kehitettävään ratkaisuun kuuluvat palvelut/rajapinnat sekä tarvittavat tietovirrat ja datatuotteet hyödyntäville prosesseille.

Data engineerinä tehtäviisi kuuluu datatuotteiden mallinnus ja rakennus, ja dataintegraatioiden suunnittelu ja toteutus.
Vastaat datatuotteen hyödyntäjälle tarjottavan rajapinnan toteutuksesta sekä mahdollistat luotettavan datan jatkokäsittelyä ja analyysiä varten, sekä varmistat, että data on saavutettavassa ja käsiteltävässä muodossa.
Toteutat mittausratkaisun, joka varmistaa lähdejärjestelmien tuottaman datan laadun. Vastaat datan tuomisesta eri tietolähteistä visualisoinnin, analytiikan ja koneoppimisen tarpeisiin, sekä toteutat datan siirron ja kuljetuksen. Suunnittelet ja rakennat datavarastoja, tietokantoja ja datainfrastruktuuria. Varmistat käyttötapauksilla tavoitellun asiakasarvon toteutumisen datan saatavuuden ja rajapintojen riittävän suorituskyvyn osalta.

Kenelle tämä soveltuu?
Sinulla, joka hallitset tietokantakehittämisen menetelmät ja sinulla on riittävä perusjärjestelmäosaaminen. Sinulla on datan siirrossa tarvittavaa osaamista ja osaat kehittää ETL-ratkaisuita. Tunnet datan hallintaratkaisut ja tietovarastot sekä on-premise että pilviympäristöissä. AWS/Azure-osaaminen on merkittävä etu.

Avainteknologiat
Databricks
Catapult
Python
AWS
Python
Databricks
 Helsinki, Uusimaa
Period
ASAP - Öppen