Developer

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.

Kyseessä on alustamigraatioprojekti, johon etsitään kolmea asiantuntijaa hieman erilaisilla profiileilla täydentämään asiakkaan tiimiä. Laitteistomigraatio tullaan toteuttamaan keväästä alkaen vuoden 2024 loppuun mennessä, jolloin tuotantokäyttöinen tietovarasto tullaan siirtämään HP-UX:sta RedHat Linuxille. Molemmilla laitteistolla on SAS-teknologia käytössä. Tiimi tekee töitä paikanpäällä 1krt/vko ja toive olisi, että tällöin pääsisi paikanpäälle. Tämä ei kuitenkaan ole kynnyskysymys, jos henkilö asuu kauempana. Työkuorma on 100 %. 

1. Asiantuntija profiili
Kokemusta työskentelystä RedHat -Linux Shellin kanssa, ja kyvykkyyttä tuottaa Redhat yhteensopivia Shell skriptejä. Lisäksi aiempi migraatiokokemus tässä tehtävässä on välttämätöntä. 

2. Asiantuntija profiili
Kokemusta SAS-ohjelmoinnista erityisesti xml-datan käsittelystä ja tietomassojen vertailusta ja niiden automatisoinnista. Lisäksi aiempi migraatiokokemus tässä tehtävässä on välttämätöntä.

3. Asiantuntija profiili
Kokemusta järjestelmäsiirroista laitteistolta toiselle Unix- ja SAS-teknologioita käytettäessä. Lisäksi aiempi migraatiokokemus tässä tehtävässä on välttämätöntä.
Rooleissa on merkittävää hyötyä lisäksi DB2 kokemuksesta ja kyvystä ymmärtää suomenkielistä dokumentaatiota. Odotamme osaajalta tiimityöskentelytaitoja ja kykyä toimia osana monitoimittaja ympäristöä. 

Mikäli kiinnostuit, laitathan viestiä mahdollisimman pian ja viimeistään 1.4.2024.
Unix
DB2
Linux
RedHat
XML
 Helsinki, Uusimaa
Period
ASAP - Öppen