M365 & Teams-asiantuntija

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.

IT-alalla toimiva asiakkaamme on etsimässä kahta Microsoftin tuoteperheen tuntevaa henkilöä auttamaan kahdessa eri toimeksiannossa. Oikean henkilön löydyttäessä voit hoitaa joko molemmat projektit, tai mikäli jompikumpi seuraavista resonoi osaamisesi kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

1.      Teams-asiantuntija: Asiakkaallamme on tällä hetkellä viestintävälineenä käytössä Zoom, josta ovat siirtymässä MS Teamsiin ja tarvitsevat vaihtoon Teamsin pullonkaulat tuntevaa konsulttia. Sinulla on kokemusta Teamsin käyttöönotoista sekä mahdollisista haasteita näissä. Kyseessä on pieni toimeksianto ja sen oletetaan kestävän muutamia työpäiviä.

2.      M365-asiantuntija: Teamsin käyttöönoton lisäksi heillä on tarkoituksena päivittää nykyinen M365 -versio M365 Business Premiumiin. Tähän versiopäivitykseen liittyy paljon mm. tietoturvaparannuksia jotka halutaan ottaa käyttöön. Alkuvaiheessa on kuitenkin hyvä tehdä kartoitus ja auttaa asiakkaamme henkilöstöä ymmärtämään mitä kaikkea päivitys tulee muuttamaan. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vastaavista projekteista sekä laaja osaaminen M365 -tuoteperheen osalta.
Tämä toimeksianto kestää arviolta muutaman kuukauden, sekä allokaatio sijoittuu todennäköisesti 30-50% välimaastoon.
 Espoo , Uusimaa
Period
ASAP - Öppen