IT-support till Borås

IT & Telecom
This assignment is no longer available.
Om kunden: 
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas här. 

Uppdragsbeskrivning: 
I rollen som IT support specialist supporterar du IT relaterade fel för butik och koncernanvändare. IT Service Desk erbjuder första linjen och andra linjens IT-support för alla ICA butiker och koncernanställda inom Sverige. Support utförs på hela ICA butikens IT-miljö, som exempelvis kassa-, betal-, online-, backoffice- och kommunikationssystem.
För koncernanställda erbjuds bl.a. Office 365- och logistiksupport.

Vem vi söker:
Du behöver ha passion för kundkommunikation och kundvård samt har goda kunskaper inom IT, extra meriterande är det om du har kunskaper från ICA butik (dock ej ett krav). Du behöver vara förändringsorienterad samt flexibel och uppskatta att arbeta i team mot uppsatta mål.
Vi ser att du utövar självledarskap och drivs av att växa tillsammans med dina kollegor, allt för att utveckla och föra IT Service Desk framåt för att alltid erbjuda support i världsklass.
Med fördel ser vi att erfarenhet av ledning och coachning finns.

Krav
Telefonvana samt IT kunskap eller IT intresse är en merit för detta arbete.
Office 365
 Borås, Västra Götalands län
Duration
ASAP - 31/12/2024