Hitta rätt konsultuppdrag


Behöver du ett nytt roligt konsultuppdrag? Här finns tusentals!
Fler sökalternativ
Till kund inne i stan söks ett par .NET-utvecklareStart ASAP eller efter nyårDet är en tuff intervju så endast seniora och kunniga konsulter .NET-utvecklareDu kommer nyutveckla och vidareutveckla våra system och IT-plattformar till nya nivåer. Kunden arbetar med de sena...
Vem letar vi efter? Du brinner för teknik och programmering. Din expertis omfattar (del) av följande tekniker. Du kodar med lätthet JavaScript (jQuery, React.js, Angular.js), HTML5 och CSS3. Du har erfarenhet av att arbeta med Node, Gulp och Webpack. Du känner dig bekvä...
Läs mer om uppdraget och ansök genom länken nedan:https://regent.se/uppdrag/69/Vi ser fram emot din ansökan.
Rollbeskrivning Test Lead NDA projektet;NDA-projektet söker en Test Manager med fokus på förändringsledning och verksamhetsutveckling. I denna roll kommer du att ansvara för att Operativt leda tester avseende projektets affärsprocesser med eller utan IT lösningar. ...
Läs mer om uppdraget och ansök genom länken nedan:https://regent.se/uppdrag/72/Vi ser fram emot din ansökan.
igår13:05
Stockholms län
lör22:37
Hovedstaden • København
tor14:13
Stockholms län • Stockholm
Konsultrapporten 2017 är ute!
Vi vill hjälpa dig ligga i framkant.
I den här rapporten kartlägger vi - som nordens största plattform och handelsplats för konsulter - trender, utbud, efterfrågan och arvoden inom den nordiska IT-konsultmarknaden.
Och japp, den är gratis.
Jag vill ha rapporten!

Nej tack

3 fördelar med Brainville

Massvis med uppdrag

Tusentals konsultuppdrag från hundratals annonsörer publiceras här - varje månad!

Du spar tid

10-20 timmar/månad tar det i snitt att hitta uppdrag för en person. Låt oss göra jobbet åt dig så kan du lägga den tiden på något bättre.

Kunderna kan hitta dig

Med Brainville kommer inte bara konsultuppdragen till dig, du kan också dela ut din konsultprofil så kunderna hittar dig.
brainville explained

Brainville på 90 sekunder

Vi vill att det ska vara enkelt att hitta sitt drömuppdrag. Kolla in filmen så får du se hur Brainville kan hjälpa dig till en bättre vardag som konsult.

Så funkar det

1. Gratis annonsering

Alla som använder Brainville kan annonsera konsultuppdrag helt gratis. Det gör detsamma om du söker en konsult eller underkonsult.

2. Ansökningar

Konsulter söker bland uppdrag från uppdragsgivare och ansöker på de som passar bäst.

3. Ni gör upp affären

Uppdragsgivare och konsult(bolag) gör upp affären och skriver avtal utan att Brainville är inblandat. Klart!
"
Så smidigt och enkelt att komma i kontakt med annars svårfunna profiler. Vi värdesätter särskilt det snabba och tillförlitliga med tjänsten.
Sofia Sandström
HR-manager, Fotografiska
"
Vi gick precis i mål med en till affär som kommer från Brainville!
Från förfrågan, offert, utvärdering, kundpres, intervju till att allt gick i mål tog de fem dagar. Dessutom med ett mindre konsultbolag som jag aldrig haft kontakt med innan. Så tack för ett bra verktyg!
Emelie Linheden
Leverans & Partneransvarig på Levigo

Ett urval av våra annonsörer