Hitta rätt konsultuppdrag


Behöver du ett nytt roligt konsultuppdrag? Här finns tusentals!
Fler sökalternativ
UppdragsbeskrivningMan kommer ingå i ett team som vidareutvecklar en webb-applikation för e-handel där arbetsuppgifterna är både backend och frontend/webbutveckling i Episerver 9. Projektet kommer att bestå av ca 12 personer, java-utvecklare, testare, och projektledare...
Vi söker till vår kund en Testledare som även arbetat med Tekniska tester. Det kommer att ingå testning samt även hjälpa till med testprocessen för projektet.Skills:- Testledning- Teknisk TestningBra att ha i erfarenhet:- C++- Automatisering- Linux
Brinner du för kundnöjdhet och förstår vikten av CX? Då har vi ett uppdrag till dig!Syfte med uppdraget: Planera och leda CX arbetet tillsammans med produktägaren.Huvudsakliga arbetsuppgifter: Planera, leda och dokumentera CX- arbetet. Ansvara för kundpanelerna och...
Vår kund inom finansbranschen söker en senior utvecklare med fokus på epi-server som kommer ingå i ett agilt team. Teamet arbetar med nyutveckling såväl som vidareutveckling av webblösningar. I teamet ingår flera utvecklare, testare, arkitekt och scrum master...
Läs mer om uppdraget och ansök genom länken nedan:https://regent.se/uppdrag/86/Vi ser fram emot din ansökan.
igår15:42
Stockholms län • Stockholm
fre17:10
Stockholms län • Stockholm
fre09:58
Stockholms län • Stockholm
Konsultrapporten 2017 är ute!
Vi vill hjälpa dig ligga i framkant.
I den här rapporten kartlägger vi - som nordens största plattform och handelsplats för konsulter - trender, utbud, efterfrågan och arvoden inom den nordiska IT-konsultmarknaden.
Och japp, den är gratis.
Jag vill ha rapporten!

Nej tack

3 fördelar med Brainville

Massvis med uppdrag

Tusentals konsultuppdrag från hundratals annonsörer publiceras här - varje månad!

Du spar tid

10-20 timmar/månad tar det i snitt att hitta uppdrag för en person. Låt oss göra jobbet åt dig så kan du lägga den tiden på något bättre.

Kunderna kan hitta dig

Med Brainville kommer inte bara konsultuppdragen till dig, du kan också dela ut din konsultprofil så kunderna hittar dig.
brainville explained

Brainville på 90 sekunder

Vi vill att det ska vara enkelt att hitta sitt drömuppdrag. Kolla in filmen så får du se hur Brainville kan hjälpa dig till en bättre vardag som konsult.

Så funkar det

1. Gratis annonsering

Alla som använder Brainville kan annonsera konsultuppdrag helt gratis. Det gör detsamma om du söker en konsult eller underkonsult.

2. Ansökningar

Konsulter söker bland uppdrag från uppdragsgivare och ansöker på de som passar bäst.

3. Ni gör upp affären

Uppdragsgivare och konsult(bolag) gör upp affären och skriver avtal utan att Brainville är inblandat. Klart!
"
Så smidigt och enkelt att komma i kontakt med annars svårfunna profiler. Vi värdesätter särskilt det snabba och tillförlitliga med tjänsten.
Sofia Sandström
HR-manager, Fotografiska
"
Vi gick precis i mål med en till affär som kommer från Brainville!
Från förfrågan, offert, utvärdering, kundpres, intervju till att allt gick i mål tog de fem dagar. Dessutom med ett mindre konsultbolag som jag aldrig haft kontakt med innan. Så tack för ett bra verktyg!
Emelie Linheden
Leverans & Partneransvarig på Levigo

Ett urval av våra annonsörer