Flexibel och kreativ arbetsplats hos Places

Är du fast hemma eller på en dyr kontorslösning? Places omvandlar underutnyttjade stadsutrymmen till coworking spaces. Genom att ta vara på delningsekonomin får Places medlemmar tillgång till ett nätverk av coworking spaces för en bråkdel av marknadspriset samtidigt som de bidrar till mer hållbara städer. Places ersätter stora och opersonliga utrymmen med trivsamma arbetsplatser där medlemmar kan växa tillsammans.

Vad kan Places göra för dig?

Places erbjuder ett brett nätverk av arbetsplatser i Stockholm. Medlemmar har tillgång till samtliga lokaler och tillhörande mötesrum, utrustade med allt du behöver. Kaffe och te ingår givetvis. Oavsett om du är i behov av en långsiktig lösning eller ett flexibelt alternativ till kontoret så har Places något för dig.

Rabatt för Brainville-medlemmar

Nyfiken på vad Places har att erbjuda? Just nu får du som Brainville-medlem 25 % rabatt på dina 3 första månader hos Places och betalar endast 900 kronor (ordinarie pris är 1200 kronor/månad).
Lite osäker på om det här med co-working är något för dig? Inga problem, du som är Brainville Premium-medlem har dessutom möjlighet att testa coworking via Places för 900 kronor/månad, löpande i ett helt år.
Du kan alltid boka in en visning innan du bestämmer dig. Coworking behöver inte vara dyrt och tråkigt – testa Places!
Läs mer och ta del av erbjudandet
Uppge koden: ”Brainville” för att ta del av erbjudandet.