Systemutvecklare

IT & Telekom
Detta uppdrag är inte längre tillgängligt.
Rollen:Uppdraget befinner sig i sin tidiga uppstartsfas, och i denna spännande fas kommer du att samarbeta med ett dedikerat team bestående av entusiastiska uppdragsledare, skickliga utvecklare och tekniska experter som agerar agilt och håller nära kontakt med verksamheten. Uppgiften innebär att strategiskt planera och genomföra implementeringen av innovativa IT-lösningar, skräddarsydda efter verksamhetens specifika behov och grundade på en mikrotjänstorienterad arkitektur. Teknologiskt kommer arbetet att fokusera på OpenShift-plattformen och Java-baserade applikationer.
Ditt uppdrag sträcker sig också till att noggrant planera och genomföra migreringen av information från befintliga system till de nya IT-lösningarna eller eventuellt andra befintliga system som redan är etablerade. Detta kräver en strategisk och holistisk syn på både befintliga och framtida behov för att säkerställa en sömlös övergång och maximal effektivitet för verksamheten.Ska-krav:
  • Konsulten ska minst ha 8 års dokumenterad erfarenhet av arbete som utvecklare. Uppdraget/-en ska ha utförts på it-avdelningar där minst 1 av uppdragen ska ha pågått under minst 2 år. Erfarenheten ska ha införskaffats under de senaste 12 åren.
  • Konsulten ska ha minst 1 års erfarenhet av uppdrag på myndighet. Erfarenheten ska ha införskaffats under de senaste 5 åren.
  • Konsulten ska ha minst 5 års praktisk erfarenhet av CI/CD.
  • Konsulten ska ha minst 7 års praktisk erfarenhet av att jobba i språket Java.
  • Konsulten ska ha minst 3 års praktisk erfarenhet av att utveckla automatiserade tester.
  • Konsulten ska ha minst 5 års praktisk erfarenhet av utveckling i ett agilt arbetssätt
  • Konsulten ska ha minst 3 års erfarenhet av fadderskap och utbildning av juniora utvecklare
  • Konsulten ska ha minst 2 års erfarenhet av arbete som systemutvecklare på IT-avdelning inom rättsväsendet
  • Konsulten ska ha god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
Var god förklara hur du uppfyller alla kraven.Omfattning: 100%Ort: StockholmPeriod: ASAP - 20-12-2024 Sista ansökningdag:  06-05-2024Vi presenterar löpande. Om du är intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Java
Svenska
CI/CD
 Solna
Period
ASAP - Öppen