Dags att få ordning på dina affärer och din framtida lön?

Enligt en färsk rapport från Pensionsmyndigheten riskerar egenföretagare att få 25 procent lägre pension. Orsaken är att du som egenföretagare inte omfattas som tjänstepension utan själv behöver ta ansvar för att kompensera den biten ekonomisk. Har du redan koll på läget eller ingår du kanske i riskgruppen?
Inga problem – nu kan du nämligen snabbt få hjälp att komma igång! Tillsammans med Nordnet har vi på Brainville nämligen tagit fram ett riktigt schysst och smart erbjudande som underlättar dina affärer nu på en gång och i framtiden.
Säkra din försäljning genom att underhålla dina kontakter - medlemskap i Nordnet Network
Som medlem i Brainville, oavsett vilken typ av medlemskap du har, erbjuder Nordnet dig att gå med i Nordnet Network. Nordnet Network är ett exklusivt nätverk med plats för ett begränsat antal drivna och engagerade företagare. Är du sugen på att lära känna nya branschkolleger, träffa potentiella kunder samt lära dig nytt och få inbjudningar till inspirerande föreläsningar? Då är Nordnet Network nätverket för dig!
Erbjudandet att gå med i Nordnet Network gäller för 1 person/företag. (Ordinarie pris: 4995 kronor/år). Ett medlemskap i Nordnet Network är ett måste för den som driver eget och ger dig en plattform för nätverkande, lärande, affärer och inspiration!
Så här använder du erbjudandet: Kontakta Ronnie Christensen, Pension Specialist, Nordnet på ronnie.christensen@nordnet.se. Märk ditt mejl med rubriken ”Brainville”.
Observera att erbjudandet är personligt och att det krävs att du har ett aktivt konto och är godkänd för F-skatt för att kunna utnyttja erbjudandet.
Inspirations- och informationsboost med Nordnet pension
Vill och behöver ni komma igång med era pensionsfrågor men vet inte riktigt hur? Passa då på att göra lite nytta i hängmattan i sommar och boka redan nu in en inspirations- och informationsboost som heter duga!
Du som är Brainville-medlem och Nordnetkund och arbetar på ett företag med minst fem anställda och kontor i Stockholm kan boka in Nordnets duktiga pensionsteam för en kostnadsfri, pedagogisk pensionsföreläsning. Värde: ordinarie pris är 2995 kronor eller 5999, beroende på antal anställda.
Så här använder du erbjudandet: Kontakta Ronnie Christensen, Pension Specialist, Nordnet på ronnie.christensen@nordnet.se. Märk ditt mejl med rubriken ”Brainville”.
Få hjälp med er pensionspolicy
Dålig koll på hur er befintliga pensionspolicy fungerar, vem sjutton som egentligen ansvarar för den nu igen och hur den borde se ut? Inga problem – Nordnet erbjuder dig som är Brainville-medlem och Nordnetkund en genomgång av er befintliga pensionspolicy eller att upprätta en anpassad pensionspolicy för företaget. Värde: ordinarie pris 2995 kronor.
Så här använder du erbjudandet: Kontakta Ronnie Christensen, Pension Specialist, Nordnet på ronnie.christensen@nordnet.se. Märk ditt mejl med rubriken ”Brainville”. Beskriva gärna kort hur ni jobbat med er policy innan ifall det är något speciellt ni vill informera Nordnet om innan mötet.
Erbjudandet är giltigt en gång per företag.

Du står för visionen. Vi står bakom dig, hela vägen.

Nordnet startades av entreprenörer, har utvecklats och ägs idag av entreprenörer. Vi vet vilka utmaningar entreprenörskapet innebär. Hos oss får du därför tillgång till personlig service och marknadens mest kompletta utbud av finansiella produkter.
Vi hjälper dig utifrån dina specifika behov oavsett om du befinner dig i startgroparna, funderar på en exit eller är någonstans där emellan.
Dessa är våra vanligaste upplägg och tjänster som vi erbjuder och hjälper våra kunder med:

Tjänstepension som trygghetspaket.

En tjänstepension är ett komplett pensionssparande med försäkringar som tryggar ekonomin om något oförutsett skulle hända. Ett paket av spara och skydda.
När du tecknar en tjänstepension får du trygghet på köpet och möjlighet att fokusera på det som är viktigt här och nu – ditt företag. Tjänstepensioner är avdragsgilla för företaget och för de anställda är det den näst viktigaste förmånen utöver lön.

Företagsägd kapitalförsäkring är ett enkelt, flexibelt och i många fall skattemässigt fördelaktigt sätt att placera företagets överlikviditet. Med kapitalförsäkring slipper företaget deklarera och redovisa köp- och säljtransaktioner samtidigt som sparandet är fritt från vinstskatt och kapitalavgifter. Vi har dessutom ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden.

Direktpension.

Direktpension är en företagsägd kapitalförsäkring som kopplas till en viss person. Det innebär att ditt företag kompletterar ett eventuellt tjänstepensionssparande med ytterligare en pension.
Till skillnad från övrigt pensionssparande är pengarna inte bundna på samma sätt som i ett tjänstepensionssparande, vilket möjliggör återföring av pengar till bolaget. Direktpension kan också användas vid tidigarelagd pensionsavgång.

Bonusfond.

Vill du premiera anställda utan att göra avkall på ditt aktieinnehav? Med en bonusfond signalerar du att du värdesätter lojalitet och engagemang. Det är också en möjlighet att stärka banden med de medarbetare som är extra viktiga för bolagets framtid. Med en bonusfond slipper du dessutom onödiga kostnader och tidsödande administration.

Vilande bolag.

Om du funderar på att sälja ditt företag så erbjuder vi en av marknadens främsta upplägg och sparprodukter. Med vilande bolag minskar du skatten vid eventuell försäljning tack vare gällande skattelagstiftning. Upptäck också vårt omfattande utbud av placeringar och möjligheter att skräddarsy en portfölj efter dina förutsättningar. Precis som med sedvanligt sparande är detta upplägg befriat från onödiga avgifter.

Nordnet Network.

Utöka ditt nätverk med människor som kan hjälpa dig uppåt och framåt. Alla har allt att vinna på att inspirera och inspireras av varandra. Nordnet Network är ett exklusivt nätverk med plats för ett fåtal företagare. Som medlem får du återkommande inbjudningar till intressanta event med framgångsrika företagsledare och entreprenörer.

Onoterade värdepapper.

Nordnets kapitalförsäkring för onoterade värdepapper vänder sig till privatpersoner och entreprenörer som äger eller vill investera i bolag som inte är noterade på börsen. Du slipper deklarera köp och försäljningar och dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är skattefria. Istället betalar du en låg årlig schablonskatt. Du som investerar måste vara okvalificerad ägare.

Bolån.

Storleken på ditt samlade sparande avgör din boränta. Företagskonton, pensionsförsäkringar och medsökandes gemensamma tillgångar räknas. Vill du flytta dina tillgångar så hjälper vi dig med praktiska. Det är en av många saker du får hjälp med som entreprenörskund hos oss.
Kontaktperson:
Ronnie Christensen
Pension Specialist – Corporate Sales
ronnie.christensen@nordnet.se
0768-55 92 83