Dags att få ordning på dina affärer och din framtida lön?

Enligt en färsk rapport från Pensionsmyndigheten riskerar egenföretagare att få 25 procent lägre pension. Orsaken är att du som egenföretagare inte omfattas som tjänstepension utan själv behöver ta ansvar för att kompensera den biten ekonomisk. Har du redan koll på läget eller ingår du kanske i riskgruppen? Inga problem – nu kan du nämligen snabbt få hjälp att komma igång! Tillsammans med Nordnet har vi på Brainville nämligen tagit fram ett riktigt schysst och smart erbjudande som underlättar dina affärer nu på en gång och i framtiden.

Erbjudande 1

Säkra din försäljning genom att underhålla dina kontakter - medlemskap i Nordnet Network

Som medlem i Brainville, oavsett vilken typ av medlemskap du har, erbjuder Nordnet dig att gå med i Nordnet Network. Nordnet Network är ett exklusivt nätverk med plats för ett begränsat antal drivna och engagerade företagare. Är du sugen på att lära känna nya branschkolleger, träffa potentiella kunder samt lära dig nytt och få inbjudningar till inspirerande föreläsningar? Då är Nordnet Network nätverket för dig! Erbjudandet att gå med i Nordnet Network gäller för 1 person/företag. (Ordinarie pris: 4995 kronor/år). Ett medlemskap i Nordnet Network är ett måste för den som driver eget och ger dig en plattform för nätverkande, lärande, affärer och inspiration!
Så här använder du erbjudandet
Kontakta Ronnie Christensen, Pension Specialist, Nordnet på ronnie.christensen@nordnet.se. Märk ditt mejl med rubriken ”Brainville”. Observera att erbjudandet är personligt och att det krävs att du har ett aktivt konto och är godkänd för F-skatt för att kunna utnyttja erbjudandet.

Erbjudande 2

Inspirations- och informationsboost med Nordnet pension

Vill och behöver ni komma igång med era pensionsfrågor men vet inte riktigt hur? Passa då på att göra lite nytta i hängmattan i sommar och boka redan nu in en inspirations- och informationsboost som heter duga! Du som är Brainville-medlem och Nordnetkund och arbetar på ett företag med minst fem anställda och kontor i Stockholm kan boka in Nordnets duktiga pensionsteam för en kostnadsfri, pedagogisk pensionsföreläsning. Värde: ordinarie pris är 2995 kronor eller 5999, beroende på antal anställda.
Så här använder du erbjudandet
Kontakta Ronnie Christensen, Pension Specialist, Nordnet på ronnie.christensen@nordnet.se. Märk ditt mejl med rubriken ”Brainville”.

Erbjudande 3

Få hjälp med er pensionspolicy

Dålig koll på hur er befintliga pensionspolicy fungerar, vem sjutton som egentligen ansvarar för den nu igen och hur den borde se ut? Inga problem – Nordnet erbjuder dig som är Brainville-medlem och Nordnetkund en genomgång av er befintliga pensionspolicy eller att upprätta en anpassad pensionspolicy för företaget. Värde: ordinarie pris 2995 kronor.
Så här använder du erbjudandet
Kontakta Ronnie Christensen, Pension Specialist, Nordnet på ronnie.christensen@nordnet.se. Märk ditt mejl med rubriken ”Brainville”. Beskriva gärna kort hur ni jobbat med er policy innan ifall det är något speciellt ni vill informera Nordnet om innan mötet.
Erbjudandet är giltigt en gång per företag.