Stockholms län
IT & Telecom
This gig is no longer available.
SJR IT söker för kunds räkning en lösningsarkitekt inom retail för ny e-handelslösning.

Som lösningsarkitekt i detta uppdrag jobbar du med den övergripande utvecklingen av lösningar inom stora initiativ, ofta projekt. En lösningsarkitekt har gedigen erfarenhet från den domän, verksamhet eller IT, som initiativet kräver, samt god förståelse för viktiga kvalitetsattribut så som prestanda, skalbarhet, robusthet, underhåll och flexibilitet och kan balansera dem mot funktionella behoven.

Uppdragsbeskrivning
Uppdraget består av att hålla ihop lösningsarkitekturen för CRM, Kund och marknadsområdet relaterat till vår kunds nya e-handelslösning.

Inom programmet handlar det till största del om egenutvecklade applikationer, både nytt och befintligt där vår kund strävar mot en modulariserad / micro services arkitektur och lösningsarkitekturen mot det nya e-handelssystemet som är en SaaS lösning.

Rollen som lösningsarkitekt innebär att ta fram en övergripande teknisk lösningsarkitektur inklusive integrationsbehovet för ny lösning och befintliga system.

Din profil
Vi söker dig som har mer än 5 års erfarenhet i IT lösningar där erfarenhet är viktigt att förstå både egenutvecklade och köpta system, SaaS samt hur detta integreras ihop.
Du har varit lösningsarkitekt i liknande projekt. Du har teknisk kunskap, men även förmågan att möta verksamheten och kunna förklara innebörden av båda sidor.

Kompetens:
  • E-handel och detaljhandelslösningar
  • Kunskap om integration, SOAP, REST och event driven arkitektur
  • Modernt IT-landskap
  • Goda ledaregenskaper
  • Kunna arbeta självgående
  • Kunskap om agila arbetssätt
Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och löper på 6 månader med möjlighet till förlängning. Placeringsort Stockholm men det förekommer resor, inom Sverige, 2-4 ggr per månad.
14 February 2019
Stockholm, Stockholms län, Sweden
ASAP - 31/07/2019
IT & Telecom

Skills

crm E-handel Initiative REST SOAP Retail Kvalitet Lösningsarkitekt