Stockholms län
IT & Telecom
This gig is no longer available.
SJR IT söker för kunds räkning en lösningsarkitekt till försäkringsbolag i centrala Stockholm. De uppskattar att uppdraget omfattar 100% av en heltid under 6-9 månader med start omgående.
Arbetsbeskrivning

Kunden söker en lösningsarkitekt till projekt som har uppdraget att utveckla försäkringsaffären till digital kundrelation, samt andra projekt inom projektportföljen. Du kommer att ha ansvaret för framtagandet av lösningar i ett eller flera projekt inom dessa områden.
Som lösningsarkitekt ingår du i projekt som en representant från Arkitekturfunktionen och får arkitektonisk styrning och stöd av domänarkitekter i försäkringsbolagets Arkitekturråd. Förutom att driva lösningsframtagningen och säkerställa att lösningen följer beslutade strategier och riktlinjer, möter funktionella och icke-funktionella krav medverkar du också i kravanalys samt i planering och koordinering av projektens leverabler, som stöd till projektledare och it-projektledare. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra leverantörer rörande detaljerade krav, systemdesign, systemutveckling, test och leverans.

Kompetenskrav

Bred kompetens inom IT-arkitektur
Mångårig erfarenhet som ansvarig lösningsarkitekt i projekt i större organsationer
Erfarenhet av digitala kanaler mot kund
Bred kompetens inom IT-arkitektur, från applikation till infrastruktur
Van att hantera olika stakeholder krav och navigera fram en lösning
Kan balansera kvalitativ IT leverans med affärsbehov
Erfarenhet av att arbeta i en outsourcad miljö, med underleverantörer för utveckling, test och drift.
Erfarenhet av kravanalys
Flytande engelska och svenska i tal och skrift
Branscherfarenhet är meriterande
09 May 2018
Stockholms län, Sweden
ASAP - 30/11/2018
IT & Telecom

Skills

Analys Engelska Infrastruktur Krav Kravanalys PPS Projektledare strategi Systemutveckling TAL Test Svenska Drift Lösningsarkitekt