Konsultrapporten first half 2022 is out now!
Read more No thanks!

Frontend utvecklare

IT & Telecom
This gig is no longer available.
Inom produktområdet Garantiförsäkringar driver vår kund ett nyutvecklingsinitiativ för att ersätta ett befintligt stordatorsystem med ett modernt systemstöd. Systemet kommer hantera samtliga försäkringsprodukter och försäkringar inom produktområdet och riktar sig främst mot interna administratörer och handläggare.

För detta arbete söker vi nu en senior Frontend utvecklare med erfarenhet från att designa och utveckla användargränssnitt för applikationer för interna medarbetare där användarvänlighet och effektivitet är viktiga grundstenar.

Du kommer i rollen få övergripande ansvar för design och utveckling av systemets front-end, så det är viktigt att du kan påvisa praktisk erfarenhet av liknande arbete.

Du förväntas ta stort eget ansvar för att äga och driva arbetet framåt, så du behöver vara duktig på att identifiera och samverka med intressenter både inom verksamhet och IT. Vi utvecklar användargränssnitt i Blazer, så erfarenhet av detta är ett plus.

Kompetenskrav
· Självgående svenskspråkig senior Frontend utvecklare
· Frontend utveckling i C# och Blazer
· Minst 5 års erfarenhet av utveckling i C#
· Minst 3 års dedikerad Frontend utveckling
· Erfarenhet av Frontend lösningsdesign
· Stor förmåga att skapa en enkel och effektiv arkitektur/design för återanvändbara GUI element, responsive layout, script och CSS bibliotek, med mera
· Erfarenhet från utveckling av administrativa applikationer för interna medarbetare
· God kunskap och förståelse för användbarhet
· Driva WS's och fånga behov och krav i frågor rörande GUI funktionalitet och design

Erfarenhet från försäkringsbranschen är ett plus
Location
Stockholm, Sweden
Duration
ASAP - Open