Junior Verksamhetsutvecklare Tekniska Verken Linköping

Technology & Engineering
Östergötlands län
This gig is no longer available.
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill lära dig mer om verksamhetsutveckling hos en av våra kunder i Linköping. Är du kanske en nyexaminerad civilingenjör och sugen på att utvecklas i din karriär? Då har du hittat helt rätt. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill lära dig mer om verksamhetsutveckling hos en av våra kunder i Linköping. Är du kanske en nyexaminerad civilingenjör och sugen på att utvecklas i din karriär? Då har du hittat helt rätt. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Linköping, Tekniska Verken, där du bland annat kommer att vara med och bygga nya produkter, tjänster och se till att de är anpassade för marknaden, utveckla och stärka varumärket samt bygga nya och vårda befintliga kundrelationer. Utöver det ingår det i dina arbetsuppgifter att bidra med metodik och arbetssätt för att driva bolaget framåt.

Affärsområde Avfall och återvinning är i en utvecklande fas och de behöver nu stärka upp med en verksamhetsutvecklare. Ett nytt verksamhetssystem är implementerat vilket ger möjligheter till ökad utveckling och effektivisering. Du kommer tillsammans med kollegor i affärsområdet arbeta med just utveckling av produkt och tjänsteportföljen samt processer kopplat till detta. Du kommer i rollen även att driva vissa utvecklingsprojekt inom datadriven affärsutveckling, bygga BI-rapporter.

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare. Tjänsten kommer att tillsättas när rätt kandidat är funnen. Är du intresserad så är rådet att inte vänta med din ansökan.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med affärsstrategier. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av affärsutveckling.

För att lyckas i rollen som Verksamhetsutvecklare hos vår kund är du utbildad civilingenjör med inriktning mot teknik, affärsstrategi och/eller miljö och hållbarhet, sannolikt EMM eller industriell ekonomi. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av utveckling av verksamhetsprocesser sedan tidigare. Detta är en junior tjänst som inte kräver så många års erfarenhet inom verksamhetsutveckling, det viktigaste är att du har rätt inställning och är villig att lära dig mer inom området.

Kvalifikationer:
  • Utbildad civilingenjör
  • God datavana och erfarenhet av MS Office
  • Intresserad av verksamhetsutveckling och villig att lära dig mer om affärsutveckling
  • B-körkort
  • Flytande svenska, i såväl tal som skrift.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Erik Sundqvist via e-post: erik.sundqvist@jeffersonwells.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.
Location
Östergötlands län, Sweden
Duration
12/01/2023 - Open