Västra Götalands län
Marketing & PR
This gig is no longer available.


Har du erfarenhet av kommunikation och webbproduktion inom offentlig sektor/myndighet? Är du tillgänglig omgående och vill arbeta för en viktig organisation? Experis Finance i Göteborg har jobbet för dig! Hos vår kund kommer du att få arbeta i ett spännande och viktigt projekt, där fokusområdet som kommunikatör ligger på webbproduktion. Läs mer om jobbet nedan. Varmt välkommen med din ansökan, observera att sista ansökningsdatum är måndag 30 mars 2020.

Experis Finance söker en erfaren kommunikatör till vår kund, en viktig myndighet med kontor o centrala Göteborg för start omgående.Ort: Göteborg

Start: Omgående

Längd: Konsultuppdrag på initialt 6 mån med chans till förlängning

Omfattning: 100%Om tjänsten som Kommunikatör:Vår kund söker nu efter en kommunikatör till sitt team då de behöver någon som kan bidra i ett stort projekt. Just nu utvecklar man en digital presentation som ska användas av andra viktiga myndigheter. Arbetet innebär viss utveckling av nya funktioner och har fokus på innehållsmässig presentation av texter, bilder och kartor. I projektet kommer du att arbeta med att skriva och sammanfatta text för att förmedla budskap utifrån vetenskapliga texter. Jobbet passar dig som trivs med högt tempo och tycker om att arbeta med korta deadlines.

Förutom arbetet i projektet kan det även ingå att arbeta med övrigt webbredaktionellt innehåll.Din bakgrund:För att passa på detta konsultuppdrag bör du ha minst tre års erfarenhet av arbete med webbproduktion som innebär; planering, textproduktion och bild. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom offentlig sektor och är van vid språkbruk och att förmedla information enligt deras kutym. Vi söker dig som är initiativtagande och kreativ. Du är även strukturerad och tar ansvar för din egen uppgift. För att lyckas i den här rollen är det givet att du har mycket god förmåga att kommunicera samt förmåga att tala och skriva redaktionella texter på svenska med klarspråk.

Kriterier för uppdraget:
  • Erfarenhet av webbpubliceringssystem (CMS)
  • Erfarenhet av SiteVersion eller liknande webbpubliceringsprogram
  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta med webbproduktion (planering, egen textproduktion, bild)
  • Duktig på att formulera tydliga och målgruppsanpassade budskap utifrån vetenskapliga texter
  • Mycket god förmåga att tala och skriva redaktionella texter på svenska med klarspråk


Vi presentation till kund efterfrågas minst ett referensuppdrag.Låt oss på Experis bli din karriärpartner:Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT, Engineering och Finance. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på: https://www.experis.se/swe/vart-erbjudande/konsult/Ansökan:Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatspecialist Julia Höglund på julia.hoglund@se.experis.com

03 April 2020
Västra Götalands län, Sweden
27/03/2020 - Open
Marketing & PR

Skills