Utvecklare till personligt konsultbolag

IT & Telecom
This assignment is no longer available.
Vi tänker lite annorlunda
Vi är ett härligt bolag med lite tech-folk, hos oss är vi familjära. Här känner alla varandra, vi drivs av att hjälpa varandra och att utveckla oss. De bästa idéerna kommer inte från ett rum med stängda dörrar utan kommer från alla som arbetar på One Agency, vi brukar säga att man är medansvarig.
Vi söker inte dig som knackar kod snabbast, vi söker dig som vill vara del av något och vill utveckla dig själv. Du vill vara del av något som DU kan påverka. Hos oss är människan viktig, mjuka värden är viktigt. Ja det säger många men hos oss är det en verklighet. Vi söker dig som vill göra något på riktigt och vara del av något som är väldigt spännande och roligt. Vi söker dig som vågar växa som människa.
Vad ingår i vår låda? 
Du får en bra lön och har en massa förmåner. Det är den lilla utmaningen, den stora utmaningen är ifall du vill vara med på en äkta och utmanande resa?
Vem är du? 
Du är en person som vill vara delaktig, du har några års erfarenhet från Tech, är social och glad. Du trivs med att jobba med andra och vill på det personliga planet utveckla dig själv.
Lite om våra uppdrag 
Vi samarbetar idag med 65 olika kunder. Våra kunder är verksamma inom alla typer av branscher ( Startup, Finans, E-handel, sjukvård, privat, offentligt, industri osv ) Alla våra kunder är verksamma inom alla typer av tekniker ( Java, App, C#, .net, Agilt osv ) 
 
Ny fiken på att höra mer? Skicka ett meddelande eller connecta med oss : ) 
C#
.NET
E-handel
Finans
 Göteborg, Västra Götalands län
Duration
ASAP - Open