Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

IAM-Tekniker

IT & Telecom
Stockholms län
This gig is no longer available.
Vår kund är verksam i Norden samt globalt, och supportrar dagligen cirka 20.000 användare med effektiva IT-lösningar. De arbetar effektivt inriktat på digitalisering inom branschen, för möjlighet att skapa bättre möjligheter och enklare användning av IT-relaterade tjänster inom bolaget.

De är för närvarande i behov av tillfällig kompetens med skarpt fokus på IAM och AD. Detta för möjlighet att fortsätta sin resa att uppfylla de strategiskt satta målen i att vara den bästa IT-leverantören inom sin bransch.

Arbetsuppgifter
Kunden befinner sig i en expansiv digitaliseringsfas inom byggbranschen där infrastrukturteamet inom Platform & Identity services har hög prioritet. Som en del i detta är de i gång att flytta till en hybridmolnlösning.

Du kommer främst att arbeta i MIM (Microsoft Identity Manager) och OIM (Oracle Identity Manager).

Uppdraget är på 3 månader med start i månadsskiftet nov/dec. Du kommer att ersätta en föräldraledighet.

Din profil
Vi tror att du har en gedigen teknisk bakgrund från att arbeta främst med MIM (Microsoft Identity Manager), OIM (Oracle Identity Manager) AD (ADFS, Azure AD), IAM och Office 365.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektarbete och har vana av att arbeta med externa leverantörer. Det är viktigt at du snabbt kan komma in i arbetet.

För att lyckas i rollen anser vi att det är viktigt att du tycker om att ta initiativ och att du kan engagera andra runt dig. Du är social och proaktiv i ditt arbete i den meningen att du kan identifiera smarta och solida lösningar för framtiden. Det är också viktigt att du kan se de små detaljerna samt den stora helheten när det gäller problemlösning.
Oracle
MIM
IAM
Location
Stockholm, Stockholms län, Sweden
Duration
ASAP - Open