Mjukvaruingenjör produktionsteknik

IT & Telecom
Stockholms län
This gig is no longer available.
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en mjukvaruingenjör som kan underhålla, felsöka samt uppdatera våra befintliga produktionstester. Dessa produktionstester består av mjukvara som körs på en PC-plattform och som kommunicerar med testobjekt och andra hårdvaror genom olika kommunikationsgränssnitt. Mjukvaran samlar in, bearbetar och analyserar mätdata som sparas i databasen och testas mot toleranser. I detta arbete ingår också ansvaret för att specifikationen för produktionstest är uppdaterad. Vi arbetar kontinuerligt med effektivisering av våra produktionsprocesser i vilket du kommer ha en nyckelroll. Eftersom produktionsteknik även är involverad i utvecklingsprojekten kommer en del av arbetet vara nyutveckling.

Profil:
Högskole- eller Civilingenjör med inriktning programmering alt. teknisk fysik.
Erfarenhet: Minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av versionshanterare SVN samt erfarenhet av arbete med hårdvara så som elektronik, kameror och optik.
Övriga krav: Programmeringskunskaper inom C#. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en global organisation och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Meriterande: Kunskaper i C++ och Delphi.
Produktion
Location
Stockholm, Stockholms län, Sweden
Duration
ASAP - Open