Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

Service Manager Västerås

IT & Telecom
Västmanlands län
This gig is no longer available.
Uppdragsbeskrivning
Verksamhetsutveckling och IT, VUIT Ekonomi stödjer hela koncernen med verksamhetsutveckling, IT utveckling och förvaltning av ekonomiapplikationer.  Avdelningen har nära samarbete med våra kunder. Utöver detta har vi ett mycket nära samarbete med ett flertal strategiska leverantörer/samarbetspartners. Just nu pågår många spännande aktiviteter i digitaliseringens spår och vi behöver därför förstärka gruppen med en erfaren Service Manager.
Arbetsuppgifterna består av leda förvaltning och vidareutveckling av ett flertal ekonomiapplikationer (både ”On Premise” och ”Saas”) samt integrationerna till och från dessa system. Vi är idag ett team på 11 personer som gemensamt hjälps åt att säkerställa stabil drift och arbetar med utvecklingsinitiativ där vi översätter verksamhetens behov till färdiga, dokumenterade och testade IT-lösningar.  Dessutom köper vi mycket tjänster från externa leverantörer, både systemleverantörer och konsultfirmor.
Du kommer att arbeta i finansteamet som expert på tjänsteleveranser samt inneha rollen Scrum Master i teamet. Att sätta mål, följa upp och justera för bästa effekt sitter i ryggmärgen på dig. Hanteringen av drift och utveckling omfattar daglig kontakt med våra kunder samt även tät dialog med våra underleverantörer. Till din hjälp har du ett erfaret team med högt engagemang och kompetens.
Profil
Vi söker dig som tillsammans med ett team trivs att leda leveransen av IT tjänster, säkerställa löpande stabil drift samt hantera förändrade verksamhetsbehov.
Som person är du ansvarsfull, serviceinriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Du arbetar proaktivt, ser möjligheter och kommer med idéer och lösningar kring hur vi kan göra saker bättre. Rollen innebär många kontaktytor, både inom och utanför VUIT, och du bör ha god förmåga och intresse för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt kunna hantera flera uppdrag parallellt.
Vi ser att du har en teknisk bakgrund, genom utbildning eller erfarenhet och har förmåga att kommunicera med IT tekniker för att säkerställa en stabil infrastruktur. Erfarenheter inom agila arbetssätt och/eller continous delivery är meriterande.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Scrum
Infrastruktur
strategi
Verksamhetsutveckling
Ekonomi
Svenska
Finans
Digitalisering
Drift
Scrum master
Location
Västerås, Västmanlands län, Sweden
Duration
27/06/2022 - 31/12/2022