Teknisk projektlekdare

Management & Strategy
This assignment is no longer available.
Vår kund är ett svenskt mediehus som arbetar med nästa generations olik tv-lösningar.
Om du är intresserad av att arbeta med digitala underhållningsprodukter med höga trafikvolymer och stora produktpotentialer, då är det här platsen att vara. Ditt arbete kommer direkt att påverka mer än en miljon kunder och många miljoner potentiella kunder.
Vi söker nu en teknisk projektledare till ett pågående projekt, där en av kundens tv-tjänster ska flyttas in i från annat land i deras gemensamma plattform. Det handlar om att byta ut en hel tjänst. Överlämning med nuvarande projektledare kommer att ske vid start efter sommaren.

Uppdraget handlar i stort om att koordinera och driva projektet som består av 6-7 stycken utvecklingsteam, som är involverade i projektet. Du kommer ha en speaking partner per team och som projektledare ansvara för helhetsleveransen, hålla ihop alla sprintar och vara drivande i projektet.
Plattformen består av Java, Microservices.
Krav:
Du är en senior teknisk projektledare med minst 5 års erfarenhet av relevanta tekniska projekt. Vi ser att du har lett olika typer av systemprojekt och är van vid att ha dialog med olika utvecklingsteam och lätt kan sätta dig in i de tekniska utmaningar som kan uppstå i ett större systembyte/implementation som detta.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från fler olika typer av system och tekniska miljöer, men det är meriterande om du har koll på Java/Microservices då det är det kunden har i detta fallet. Då du kommer ha dialogen med tekniska experter, räcker det med en övergripande koll och förståelse.
Språk:
Svenska
Implementation
PPS
Svenska
 Stockholm, Stockholms län
Duration
08/08/2022 - 31/12/2022