SJuksköterska sökes omgående till försäkringsbolag

Healthcare
This assignment is no longer available.
OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och vill arbeta med försäkringsfrågor och vårdbedömningar nu i vår och sommar ? Vi söker nu för vår kunds räkning en leg sjuksköterska till välkänt försäkringsbolag. Vi är intresserade av dig som är sjuksköterska med minst två års erfarenhet och som redan har relevant erfarenhet av att jobba administrativt med tidsbokning och rådgivning på försäkringsbolag. Arbetstiderna är  mellan 8.30-16.30  med viss flexibilitet och uppdraget sträcker sig mellan 240501- 240831 med stor chans till förlängning. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare/ sjuksköterska kommer du att arbeta som konsult ute hos vår kund och dina arbetsuppgifter kommer vara att ta hand om de kunder/ försäkringstagare som ringer in till vårdplaneringen för medicinsk rådgivning, bedömning samt bokning till den privata vården i hela Sverige. Du kommer att ingå i ett team av flera sjuksköterskor där fokus ligger på att ha ett administrativt ansvar över försäkringsbolagets kunder genom att godkänna offerter, hantera remisser och fakturor inom ramen för olika färsäkringsvillkor. Dina främsta kommunikationsverktyg är telefon, mail och andra digitala verktyg såsom 1177 och bokningssystemet Boka doktorn. Du ska också skadereglera och tolka vara van vid att tolka olika försäkringsvillkor.

DIN PROFIL
För att söka tjänsten bör du vara legitimerad sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet av somatisk vård. Krav på att du har erfarenhet från försäkringsbranschen och/ eller vårdplanering samt vara van med att arbeta i bokningssystem såsom Boka doktorn. Det är meriterande om du också kan hantera enklare skadereglering. Rådgivning per telefon kräver att du har en väl utvecklad förmåga att ta snabba beslut som är väl förankrade i medicinsk kunskap, du behöver ha en stark kommunikativ förmåga och tycka om att arbeta med telefonen som främsta verktyg. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha en stor samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du är positiv och att du gillar att arbeta i ett högt tempo.
Kommunikation
 Stockholm, Stockholms län
Duration
ASAP - Open