Digital Utvecklingschef - Interim

IT & Telecom
Skåne län (allows remote work)
This gig is no longer available.
Vi söker för kunds räkning en Digital utvecklingschef. Rollen igår i ledningsteamet.

I rollen igår det att bygga prduktteam genom att rekrytera bla Agile Delivery teamlead och vara en möjliggörare för teamen genom att ex. undanröja hinder och hantera olika ärenden som dyker upp. Du ska ha förmåga att skapa rätt förutsättningar för teamen att fungera och skapa resultat. Du ska vara stark på ledarskap och kunna ge 100% förtroende till teamen som är självorganiserade men samtidigt kunna "peka med hela handen" om det skulle behövas. Som person är du ödmjuk och en äkta teamplayer. Teamet består av drygt 40 mearbetare.

Företaget är i stark tillväxt och du ska trivas att arbeta i organiserat kaos. Det är en mycket intressant internationellt företag med sin bas i södra Sverige. Koncernspråk är engelska.

Vi söker en erfaren stark ledare inom digital transformation som har förmåga att leda teamen framåt och realisera den digitala ambitionen genom att attrahera nya medarbetare, leda människor på ett agilt sätt med stort förtroende och som har förmåga att skapa trygghet och tydlighet.

Start omgående
Uppdragsläng ca 6 månader


Agile
Ledarskap
Ledning
utvecklingschef
Location
Flexibelt, Skåne län, Sweden
Duration
ASAP - 28/11/2021