Product Manager till affärsområde betalningar

Finance & Insurance
Stockholms län
This gig is no longer available.
Vi söker en konsult som vill arbeta med framtidens betalningar! Konsulten ska vara länken mellan bankens affärsutveckling och digitala utveckling.

-- Om affärsområdet --
Payments har det samlade ansvaret för vår affär inom kort, betalningar, konton, cash management och trade finance. Hos oss på Payments & Cash Management Products (CBNP) utvecklar, förvaltar och äger betalnings-produkter och tjänster samt har verksamhetsansvaret.

-- Om tåget -- Vi jobbar enligt SAFe
IPAY-tåget har ett övergripande ansvar för bankens nuvarande och framtida lösningar inom betalningar samt cash management och är en viktig del i den digitala omställningen av Företagsaffären. Tåget består av 15 team med ca 150 medarbetare som är placerade i både Stockholm och Malmö. För att lyckas med våra utvecklingsinitiativ behöver vi ha en övergripande förståelse för våra produkter och tjänster, se helheten och lyckas hålla ihop all utveckling som sker i de olika teamen - här har Product Management teamet en central roll.

-- Om rollen --
Till detta team söker vi nu en Product Manager (PM).
Som PM jobbar konsulten nära tågledningen, Agila Produktägare, Epic Owners och Business Owners för att förstå och formulera verksamhetsbehov, hjälpa till att bryta ner stora initiativ för vidare utveckling av bankens agila team och stötta tåget under resans gång. Konsulten kommer också att tillsammans med tågledningen delta i att driva förändringsarbete med syfte att uppnå agilitet – både i teamen och tåget som helhet.
Kompetenskrav
Rollen som Product Manager innebär ett stort ansvar och möjlighet att bidra till att vi lyckas med våra utvecklingsinitiativ på betalningsområdet.

- Erfarenhet från betalningsområdet
- Har arbetat som Product Manager, Product Owner eller på annat sätt haft en ledande roll i utvecklingsinitiativ såsom beställare eller projektledare.
- Har arbetat med SAFe-ramverket som arbetsmetod för utveckling
- Tydlig i din kommunikation och tycker om att samarbeta
- Har förmåga att snabbt sätta dig in i nya och komplexa problemställningar
- Har lätt för att jobba drivande både självständigt och i grupp
- Är kreativ och effektiv i din förmåga att finna lösningar på arbetsuppgifter
- Är noggrann och strukturerad
- Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om konsulten är van att arbeta med olika intressenter för att driva arbete och frågor framåt, har erfarenhet av kravarbete samt ledarskap i någon form.
Omfattning: 100%
2022-12-12 - 2023-06-11.
Du arbetar på plats hos kunden 3 dgr / vecka, centralt i Stockholm.
Välkommen att höra av dig med din konsultprofil, senast 27 nov,
Affärsutveckling
Förändringsarbete
Product Management
Svenska
SAFe
Product Manager
Betalningar
Cash Management
Location
Stockholm, Stockholms län, Sweden
Duration
12/12/2022 - 11/06/2023