Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

.NET UTECKLARE FULLSTACK

IT & Telecom
Stockholms län
This gig is no longer available.
Bakgrund
Bli en del i vår spännande transformation och digitaliseringsresa.
Vi söker en konsult till ett av våra team som utvecklar systemstöd för våra rådgivningsledda kundmöten i Sverige, Finland och Norge. Vi arbetar enligt SAFe-ramverket. Systemet används i rådgivningsmöten med kunder både fysiskt och digitalt. Rådgivningsområdet är viktigt för oss och det sker mycket spännande utveckling på området. Tåget består av fyra team och vi sitter i ljusa lokaler på Torsgatan i Stockholm samt arbetar på distans.

Uppdraget:
Tillsammans med teamet kommer du att utveckla smarta system för rådgivarna för att möjliggöra kärnfulla möten med våra kunder.
Här kommer du bland annat att nyutveckla i .NET 6, React och Typescript. Vara med på en molnresa där allt nytt byggs, deployas och körs i Azure samt i .Net 6. Automatisera processer för att underlätta för kund, verksamhet samt även för utvecklarna. Det vi utvecklar ansvarar vi även för att förvalta så vi roterar produktionsansvaret mellan teamen. Vi använder oss av Microsoft SQL Server
Kompetenskrav
Du är en erfaren Fullstackutvecklare med goda kunskaper i .NET och React och Typescript samt utvecklat moderna webbapplikationer. Du har erfarenhet av att arbeta enligt SAFe, gärna certifierad.
Vi förväntar oss att du gillar att jobba agilt, är kommunikativ, nyfiken, initiativrik, sträcker gärna upp en hand för att hjälpa till där det behövs och är självgående. Vill och har lätt för att lära sig, vill dela med sig av sin egen kunskap, ser glaset som halvfullt snarare än halvtomt, sätter sig snabbt in i både verksamhetsdelar och teknik och är intresserad av båda delarna, gärna senior.

Omfattning:100%
2022-02-14 – 2022-12-31
Välkommen att här av dig med din profil före 28/1, malin@houseofskills.se
.NET
Sql Server
SQL
Microsoft SQL Server
Azure
React
Typescript
Produktion
Digitalisering
.NET 6
Location
Stockholm, Stockholms län, Sweden
Duration
14/02/2022 - 31/12/2022