Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

Configuration Manager

IT & Telecom
Stockholms län
This gig is no longer available.
Roll: Configuration Manager

Period: 2021-10-01 – 2022-03-01 Omfattning: 100%

Arbetsuppgifter
Vi är just nu inne i en spännande fas där vi uppgraderar API Connect från version 5 till version 10, vilket delvis innebär en flytt från on-prem till Azure.
Arbetsuppgifterna innebär
– att sätta upp, konfigurera och administrera IBM API Connect v10.
-att administrera API Connect v5. Detta innebär exempelvis att sätta upp loggning, backuper, throttling och kommunikation.
– Nyutveckling och förvaltning av APIer ingår, liksom support, patchning och incidenthantering. Då området håller på att ställa om till en tågstruktur med agila team är det meriterande med tidigare erfarenhet av agilt arbete, gärna SAFe.
Vi söker en konsult som drivs av devisen ”laget före jaget” och är en kommunikativ, ansvarstagande och prestigelös lagspelare med stort eget driv.

Kompetenskrav
IBM API Connect, API-utveckling.
Meriterande kompetenser: Docker, Kubernetes, Openshift , Cloud, Azure Linux, VmWare, CI/CD
Pipeline, Kibana, Javascript/node.js.
Erfarenhet av agilt arbete, gärna enligt SAFe.
Svenska och engelska i tal och skrift

Syfte
Syftet är att säkerställa att teamet kan hålla en god support och incidenthantering av befintliga komponenter och samtidigt leverera den nya versionen av API Connect när en av våra anställda är föräldraledig.

Övrigt:
Vår avdelning fokuserar på data, informationsflöden, automatisering, avancerad analys och integration. Vi jobbar både med våra externa och interna integrationslösningar. I det externa integrationsarbetet skapar vi tjänster för regelverk, nya affärstjänster för våra kunder, möjligheter att ta in extern data för kundanalys, och vi arbetar med förutsättningar för att integrera mot nya molnbaserade lösningar. I det interna integrationsarbetet driver vi på för att skapa centrala integrationsplattformar med förmågor inom exempelvis fil, API och Event.
Välkommen att höra av dig med en uppdaterad konsultprofil, senast 12 sep. Malin@houseofskills.se
IBM API Connect
API-utveckling
Azure
Docker
Cloud
Kubernetes
CI/CD
Location
Stockholm, Stockholms län, Sweden
Duration
01/10/2021 - 31/03/2022