Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

Testledare IT och verksamhet

IT & Telecom
Stockholms län
This gig is no longer available.
Uppdraget består av att koordinera testerna tillsammans med IT, verksamheten och den externa leverantören, bygga upp testfall, säkerställa miljöer, genomföra tester, m.m. Implementationen kommer drivas som ett projekt med mycket fokus på verksamhetsförändringarna, och det krävs ett högt helhetsansvar för leveranserna, ej enbart IT. Det kommer också krävas ett nära samarbete med leverantören för att säkerställa en hög kvalitet igenom alla faser. Lösningen kommer att vara global inom koncernen vilket innebär att all dokumentation kommer att ske på engelska. Engelskt tal skall vara obehindrat. Vi ser tidigare erfarenhet av arbete i banken som en stor fördel för t ex förståelsen för vårt decentraliserade arbetssätt och dess utmaningar med globala lösningar.

Kompetenskrav
– Lång erfarenhet inom flera delar av testområdet, har erfarenhet som testare, testledare och testansvarig,
– Lätt för att samarbeta, är kommunikativ och har en god social förmåga.
– Självgående och villig att ta ett stort ansvar.
– Erfarenhet av test i köpta system och med externa leverantörer.
– Som person är du prestigelös och flexibel, har ett stort eget driv och gillar att lära dig nya saker.
Du gillar att fatta beslut, prioritera och är tydlig i din kommunikation och har förmågan att lyfta blicken och se helheten.
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Agilt arbetssätt, gärna SAFe


Syfte
Vi befinner sig mitt i en mycket spännande digitaliseringsresa och som kommer pågå flera år. Denna förändring ställer höga krav på effektiva processer som både minimerar manuellt arbete men också säkerställer en hög nivå av regelefterlevnad. Som ett viktigt steg på denna resa har vi beslutat att implementera ett nytt standardsystem för inköpsprocessen (”source to contract”) och att harmonisera de relaterade processerna på gruppen. Det nya systemet är ett köpt system ifrån en marknadsledande aktör, och modellen är en SaaS-modell (software as a service). Projektet planeras att startas tillsammans med den externa leverantören direkt efter sommaren.
Implementation
Inköp
REST
Test
Kommunikation
Svenska
Dokumentation
Digitalisering
Location
Stockholms län, Sweden
Duration
ASAP - Open