Kvalitets- och verksamhetsutvecklare till Luleå med omnejd

Technology & Engineering
Norrbottens län
This gig is no longer available.
Vi söker dig som har erfarenhet inom och brinner för kvalitet- och verksamhetsutveckling!

Vi har kunder inom många olika branscher; fordon, processindustri, gruva, energi och medicinsk teknik. Som kvalitetsutvecklare kommer du få chansen att utveckla våra kunder både i projektform eller som konsult inom deras organisation.

Uppdragen kommer att formas efter kundens behov, deras produkter och försörjningskedja samt mognadsgraden av deras nuvarande kvalitetsarbete. Det kan vara allt från att; utföra strategiska kravställningsanalyser från gällande regelverk för aktuell industri, till mer operativa förbättringsprojekt med specifika mål inom tillverkningsprocessen. Du kommer driva, och i många fall leda kvalitetsarbetet för att uppnå resultat tillsammans med kundens team. Att ta ansvar för leveransen i sin helhet samt för dess implementering och utvärdering är en natrulig del i din roll som kvalitetsutvecklare.

Det är viktigt att du har förståelse för klassiska kvalitets- och förbättringsmetoder, analysverktyg och statistisk teori. Du ska känna dig familjär med kartläggning av kvalitetsrelaterade processer, såsom avvikelsehantering, analys, ständiga förbättringar och uppföljning.

Du har förståelse om förbättringsmetoder såsom DOE, Six Sigma, DMAIC, FMEA, SPC, 8D Root Cause Analysis och Lean.

Dokumenterad erfarenhet av arbete inom och utveckling av kvalitetssystem, processer och förbättringsmetoder är meriterande.

Då vår ambition även är att hjälpa våra kunder ta nästa steg in i framtiden genom digitala verktyg ser vi gärna att du har intresse för ny teknik och digitalisering.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Om detta är något för dig, och du vill ta del av mer information.

Kontakta,

Adam Rönnbäck,
+46 702639097
adam.ronnback@sigma.se
Location
Luleå, Piteå, Boden, Kalix, Kiruna, Norrbottens län, Sweden
Duration
ASAP - Open